Creatief Team
160 uur
Als team zijn jullie de drijvende kracht achter concepten. Of die nu bedacht worden vanuit een briefing of omdat het gewoon een goed idee is. Het werk dat jullie maken, valt op. En als mensen het zien, voelen ze iets van binnen. Het raakt ze.

Creatief team van Kaliber: dit gaan jullie doen

In uitvoering halen jullie alles uit de kast en gaan jullie voor niets minder dan perfectie. Hierbij verlies je nooit het doel uit het oog: het probleem van de opdrachtgever oplossen. Jouw werk draagt bij aan het realiseren van waardevolle relaties met onze opdrachtgevers. Langdurige samenwerkingen waardoor we ons eigen creatieve werk steeds verder kunnen uitbouwen.

Werk van Kaliber is divers. Wat jullie interesseert en inspireert, is dat ook. Deze diversiteit zie je terug in het werk. Van een opvallende activatie of prachtige film tot conversie op een online platform. Jullie zijn conceptueel en weten vanuit een idee, gevoel of verhaal de kracht van een concept te ontwikkelen. Maar jullie kunnen ook opgaan in de ambacht: het tot in de puntjes uitwerken van het idee. Digitaal is voor jullie normaal, en zorgt ervoor dat je de middelen kent om een concept tot leven te brengen.

Eigenwijs & Egoloos
Jullie zijn eigenwijs en egoloos tegelijkertijd. Eigenwijs genoeg om een goed idee te bedenken en zorgen dat dit gemaakt wordt. Egoloos genoeg om te snappen dat we dit alleen met het hele team van Kaliber kunnen doen. Vanuit het concept weten jullie anderen te betrekken en enthousiasmeren, van designers tot UX ers en developers.

Al die talenten in het clubhuis van Kaliber inspireren jullie ook. Jullie samenwerking is een voedingsbodem voor interessante ideeën. Samen brengen jullie die snel tot leven en maken het beste werk.

Dit vragen wij van jullie

  • De wereld is niet statisch, het werk dat je bedenkt dus ook niet.
  • Vanuit een concept bedenken jullie net zo makkelijk een film als een interactieve longread.
  • Wie welke (dubbel)rol bij jullie heeft maakt niet uit, samen zorgen jullie ervoor dat een concept tastbaar wordt.
  • Jullie snappen dat een concept nergens is, als je het niet goed overbrengt. En kunnen dat dus ook als geen ander.
  • Jullie bewaken het concept, maar vergeten nooit dat het een middel is om een doel te behalen.
  • Jullie werken samen met andere disciplines, van ideevorming tot uitvoering.
  • Betrokkenheid: van eerste presentatie tot aan realisatie en doorontwikkeling zijn jullie erbij.

Dit krijgen jullie daarvoor terug

Kaliber zit op een fantastische locatie in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek ‘De Lubro’. Daar werk je samen met ~35 collega’s aan mooi projecten voor opdrachtgevers als Alliander, bol.com, Rabobank, FrieslandCampina, NN, Lightyear, het Spoorwegmuseum, Jumbo en nog veel meer. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk pensioenopbouw. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en élk jaar vrij op 5 mei.

We voeden graag onze ontdekkingsdrift, dus vind je in ons clubhuis werkbanken, 3D-printers, drones, een interactieve budha, een skateramp en een slimme bierkoelkast. Veel daarvan knutselen we in elkaar tijdens hackathons die we voor onszelf organiseren. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk waardoor er veel ruimte is om events, meet-ups en trainingen bij te wonen. En samen met andere Utrechtse bureaus organiseren we ons eigen inspiratie-event: The Kick.

Maar het leukst zijn je collega’s: allemaal net zo gedreven als jij om mooi werk te maken. We starten gezamenlijk de week, in de middag wandelen we een rondje en op vrijdagen nemen we met z’n allen de week door onder het genot van een drankje.

Details

Plaatsingsdatum
12 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur