Corporate Recruiter & Community builder
Rijswijk
40 uur

Ben je op zoek naar een fantastisch team waarin je kan samenwerken met slimme, interessante mensen? Waarin je de ruimte hebt om dingen op jouw manier te doen? Dan is WORTH de ideale plek om het grootste deel van je kostbare tijd door te brengen.

Ons doel is om de komende twee jaar een verdubbeling van het aantal vaste Worthies in huis te hebben. Dat worden dan 100 op gedreven en gepassioneerde collega’s die software oplossingen bedenken voor onze klanten. Om deze groei te realiseren kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Ons kantoor is gelegen in Rijswijk en met 14 verschillende nationaliteiten hebben wij een breed palet aan mensen onder één dak (we hopen daar snel weer naartoe te kunnen). Tot die tijd moeten we het doen met gezellige Zoomkoffies, online bingo’s, borrels en quarantine challenges!

Onze wervingsstrategie is gebaseerd op het opbouwen van een Community voor WORTH. Op deze manier kunnen we mensen kennis laten maken met WORTH en al aan ons binden. Jij zult degene zijn die deze community opbouwt en onderhoudt. Natuurlijk met de hulp van collega Worthies die enthousiast zijn om hun kennis te delen en van anderen te leren.

Details

Plaatsingsdatum
22 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur