Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Corporate recruiter

Apeldoorn
32-40 uur
Aan onze ambities ligt het niet, en aan de hoeveelheid werk ook niet. We hebben mensen nodig! Daarom zoeken we een talent spotter die de uitdaging aan durft te gaan om tussen al het huidige werving geweld toch de pareltjes binnen te halen. Corporate recruiter bij Bright in Apeldoorn, ga er maar aan staan!

Wat je gaat doen als corporate recruiter

 • Een groot gedeelte van je werk bestaat uit het afstruinen van LinkedIn, je netwerk, beurzen en alles wat je verder kunt bedenken op zoek naar de beste match voor de door jou zelf opgestelde persona.
 • Daarbij is het belangrijk dat je een mogelijke kandidaat aangesloten houdt als je beet hebt. Niet na een week pas reageren, maar meteen enthousiasmeren en binnenhalen die nieuwe collega. Laat de concurrent ze niet wegkapen!
 • Ondertussen coördineer je het hele proces rond de werving bij Bright en houd je het overzicht. Is die vacaturetekst nog wel actueel? Moet je niet eens met een collega gaan praten over de inhoud ervan? Is het tijd voor een nieuwe vacatureanalyse? Dan brief je onze copywriter en zorg je dat de campagnes gaan draaien. Uiteindelijk weet je zo de perfecte persoon aan tafel te krijgen – en te houden.

Wat maakt jou de corporate recruiter die we zoeken?

 • In een paar vragen kom je tot de kern. Je weet vrijwel meteen wat voor vlees je in de kuip hebt en of het ‘Bright material’ is. Door jouw jarenlange ervaring zie je het potentieel van een kandidaat. Jij vecht voor de perfect fit.
 • Vanuit jouw resultaatgerichte maar toch sociale karakter kun je mensen enthousiast krijgen en overtuigen. Kandidaten hebben tegenwoordig vaak een goede baan en hoeven niet per se weg. Toch krijg jij ze binnen.
 • Je bent zelfstandig en flexibel en vindt dat ook leuk. Ook ben je een beetje onderdanig naar je kandidaten. Je past je agenda aan op hen, niet andersom. Je zet je ego opzij en blijft mensen benaderen die je goed vindt, ook als ze alleen ‘s avonds om 22.00 uur tijd hebben. Niet moeilijk doen!

Waarom Bright?

Bright is op een missie om bedrijven duurzaam te laten groeien. Dit doen we customer first in a digital world. We werken dagelijks met ruim 30 professionals op het gebied van sales, marketing, content, design en technologie aan het realiseren van de groeiambities van onze klanten. Vanuit onze full-service aanpak en met HubSpot als belangrijkste tool zijn we in staat commerciële processen te optimaliseren en een uitmuntende customer experience te creëren over alle touchpoints. We zijn gedreven digital natives in hart en nieren, die houden van ‘can-do’ en meetbare resultaten. How about you?

5 redenen waarom jij als corporate recruiter bij Bright wilt werken:

 • Verantwoordelijkheid
  Je bent de baas over je eigen werkwijze en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kies je eigen aanpak.
 • Ontwikkeling
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Wil je je verdiepen in nieuwe systemen of tactieken? Doe maar!
 • Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van je collega’s. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 • Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, consultants en marketeers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 • Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract. Wil je een studie volgen? Informeer naar de mogelijkheden!

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Solliciteren

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager / recruiter Heleen op 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
12 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur