Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Content Marketeer

Rotterdam

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business.

Bitfactory groeit en wil nog véél verder groeien! Om die groei mogelijk te maken, geloven we heilig in zichtbaarheid en het delen van waardevolle content. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Content Marketeer voor ons sales & marketing team. Weet jij in te spelen op de informatiebehoeften van onze toekomstige klanten door aansprekende en inhoudelijke teksten te schrijven? Kom dan naar onze Factory voor een kennismakingsgesprek!

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de contentstrategie en de uitrol hiervan. Je maakt content voor kennisdeling, voor onze Google-posities en het verbeteren van de conversies op onze site. Dat doe je zowel voor Bitfactory als voor onze klanten. Denk aan blogs, e-books, businesscases, nieuwsbrieven en landingspagina’s. Je haalt toffe verhalen en informatie intern op en weet dit te vertalen in inspirerende teksten. Als content specialist durf jij kritisch te zijn en weet je de juiste vragen te stellen om waardevolle content te creëren. Verder voer je de regie over andere content die geproduceerd dient te worden, waaronder video’s, en zorg je ervoor dat de content geplaatst wordt op onze social kanalen. Daarnaast houd je de lijntjes kort met externe partners om zo onze content bij een groter publiek onder de aandacht te kunnen brengen.

Wat wij je bieden?

 • Salaris o.b.v. ervaring tussen de € 3.000 en € 4.000 (o.b.v. 40 uur);
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, laptop, reiskostenvergoeding, e.d.;
 • Parttime werken is bespreekbaar (24-36 uur per week);
 • Lunch verzorgd door onze Jeannette;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (inclusief een kleine thuiswerkvergoeding);
 • Communicatie vergoeding;
 • Graag jezelf (blijven) ontwikkelen? Er is heel veel mogelijk! Vraag ernaar bij je eerste gesprek.

Wat wij verwachten?

 • Je doet je eigen desk research en bijt je vast in onderwerpen. Ook weet je verhalen vanuit collega’s om te zetten in goede, inhoudelijke teksten;
 • Je bent hét aanspreekpunt voor contentmarketing en schrijft, redigeert, publiceert en optimaliseert de content;
 • Ruime ervaring als Content Marketeer, ervaring bij een agency is een pré;
 • HBO/WO werk- en denkniveau. En je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je maakt slim gebruik van beschikbare tools zoals AI, Google Analytics, ons CMS en meer; 
 • Affiniteit met digital, kennis van ons werkveld en weet AI in te zetten op een slimme manier;
 • Je werkt nauw samen met ons SEO-bureau en denkt actief mee over de SEO-strategie & het doorvoeren van SEO-optimalisaties;
 • Kennis van overtuigingsprincipes en conversieoptimalisatie is een pré.

Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business.

We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat.

We groeien en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan. Vanuit onze ‘factory’ in Rotterdam werken we samen met klanten zoals: Tony’s Chocolonely, Dr. Oetker, NOS, TNO, Bayer, Spido, Samskip en andere ambitieuze merken.

Ben jij een Bit?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer direct of bel met Joris Rijpma op 06 1234 5666 of mail naar joris.rijpma@bitfactory.nl.

Details

Plaatsingsdatum
24 nov 2023
Salaris range
3000 - 4000
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan