Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Commercieel Directeur

Zwolle
32 - 40 uur
Jij weet organisaties in beweging te zetten en helpt klanten naar nieuwe hoogtes in de digitale wereld.

Dit is IMPRES

Werken bij IMPRES is anders dan anders. We hebben een bijzondere, open cultuur waarin iedereen gelijkwaardig is. Bovendien doen we er alles aan om het werken bij IMPRES zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Geheel verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel in het geheel dat wij IMPRES noemen. Het resultaat? Een verzameling van mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

In verband met de ambitieuze groeiplannen is er een nieuwe rol: die van Commercieel Directeur. Het is een leiderschapspositie voor een bevlogen generalist die de klant centraal zet, het Salesteam ontwikkelt en samen met de rest van de organisatie IMPRES laat groeien.

Wij geven jou, als toekomstig Commercieel Directeur de kans om te doen waar je goed in bent. Jouw werkgeluk is belangrijk! Daarom is er ook een Chief Happiness Officer (CHO) in ons midden die zich bezighoudt met het werkgeluk van jou en je collega’s.

Dit ga je doen

IMPRES groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een topper, die perfect het overzicht kan bewaren en een team neer kan zetten. Iemand die op een inspirerende wijze contacten kan onderhouden en de behoeften van onze opdrachtgevers weet te vertalen naar concreet strategisch advies en natuurlijk (met zijn team) weet om te zetten in opdrachten.

Dat klinkt misschien eenvoudig, maar deze functie vraagt een bijzonder scherp doortastend oor en ervaring op het gebied van digitalisering en commercie. Naast het verzorgen van nieuwe en bestaande accounts, lever je ook een actieve bijdrage op het gebied van strategie van IMPRES.

Jij draagt verantwoordelijkheid voor verschillende klanten, de accountplannen van de Business Consultants en begeleid je vanzelfsprekend ook deze projecten volledig autonoom. Samen met experts uit de verschillende disciplines binnen IMPRES (Development, Marketing, Strategie & Design) kom je tot mooie, innovatieve oplossingen voor ons uiteenlopende scala aan klanten.

Jij beschikt over het technische én strategische inzicht om de mogelijkheden en de wegen daarnaartoe te zien. We zien onszelf als een verlengstuk van onze klanten en daarom willen we altijd nét dat stapje extra zetten. Dat doen we voor elkaar, het team en niet te vergeten: voor het succes van de opdrachtgever.

Verder ben jij:

 • een stevige persoonlijkheid die vanuit jouw deskundigheid online vraagstukken weet te vertalen naar praktische toepassingen;
 • een strategische adviseur van het management van de klanten en geeft gevraagd en ongevraagd advies;
 • de bewaker en aanjager van de salesdoelstellingen en strategieën van IMPRES. Het is natuurlijk prettig als jij praktijkervaring hebt bij een digitaal bureau en/of agency en anders weet jij ons natuurlijk te overtuigen.

Dit ben jij

Jij beschikt tenminste over WO/HBO denk- en werkniveau. Door jezelf te zijn, lever je zowel persoonlijk, als in je functie als Commercieel Directeur, een positieve bijdrage aan iedereen bij IMPRES;

Verder:

 • snap jij in grote lijnen de techniek achter de online oplossingen die we bedenken en realiseren;
 • heb jij een gezonde dosis lef in je, om met je team opdrachtgevers professioneel tegemoet te treden en nieuwe opdrachten binnen te halen;
 • streef jij het hoogste niveau na en je haalt voldoening uit een continu verbeterproces op sales gebied;
 • ben jij positief ingesteld en zie jij altijd kansen; zelfs – of misschien juist – bij een tegenslag;
 • Kan jij goed communiceren in Nederlands en Engels (gesproken en geschreven) en bent een gedegen en strategische gesprekspartner;

Aanbod

IMPRES biedt jou een inspirerende en uitdagende baan als Commercieel Directeur tussen gemotiveerde, fijne mensen (ontmoet ze hier!). Er is een open en transparante bedrijfscultuur met een prachtige werkplek met veel ruimte en daglicht, sta-/zitbureaus en stilteruimtes. Natuurlijk faciliteren wij een auto, laptop, mobiele telefoon en zijn er flexibele werktijden en -dagen.

Verder zien wij jou graag

 • Meedenken en -beslissen;
 • Ruimte creëren voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheden oppakken voor studie of cursussen;
 • meet-ups & congressen met collega’s bezoeken;

IMPRES biedt een marktconform salaris en natuurlijk zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

Lunch op kantoor verzorgd door onze eigen Chef de Cuisine. Denk aan heerlijke salades, soep, wraps, smoothies, etc. En regelmatig zijn er legendarische teamuitjes!

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving van deze positie. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015.

Details

Plaatsingsdatum
19 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur