Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Cloud Solutions Architect

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als Cloud Solution Architect ben je de verbinding tussen de business en de techniek. Je speelt een cruciale rol in onze projecten met de klanten en collega’s. Je zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen en uitwerken van technische plannen en het vertalen van business vragen richting technische Cloud oplossingen. Door analyses te maken en offertetrajecten te schrijven bepaal jij de nieuwe standaarden.

Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit 5 technische architecten en ongeveer 60 Developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruime om verder te groeien.

WIE ZOEKEN WIJ?

Uiteraard heb jij ervaring en affiniteit met de nieuwe Cloud technieken en weet jij de vertaalslag te maken in de communicatie tussen een niet-technische klant en onze technische collega’s. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met een of meerdere technieken: Azure, AWS, Continuous integration tooling, Container hosting, DevOps, APM application performance monitoring.

Jouw collega’s en klanten verwachten dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat daarom open voor discussie en veranderingen wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het schrijven van voorstellen en offertes;
  • Voldoende relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving en rol;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur