Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Client Services Manager

40 uur
Kaliber zoekt een enthousiaste Client Services Manager. Iemand die de opleiding ‘hogere accountkunde’ cum laude heeft afgerond. Een liefhebber van richtinggevende strategiesessies maar ook iemand die lastige gesprekken niet uit de weg gaat. Een relatiemanager, maar dan de vrolijke versie. 

Wat je gaat doen als Client Services Manager

Onze nieuwe accountfluisteraar is verantwoordelijk voor new business en relatiebeheer. Jij bedenkt hoe je onze collega’s van UX, online marketing en creatie inzet om steengoed werk neer te zetten. Altijd denk jij minstens 10 stappen vooruit en focust op de lange termijn. Hoe kunnen we het verder brengen? Wat kunnen we doorontwikkelen? Je ontzorgt opdrachtgevers en weet precies aan welke knoppen je moet draaien om iedereen tevreden te houden.

Natuurlijk doe je dat niet alleen. Het liefst werk je samen met een team van gedreven collega’s en bedenk je oplossingen voor complexe vraagstukken. Je hart gaat sneller kloppen van technologie en daarom voel je onze developers en designers goed aan. Je brengt mensen bij elkaar en weet wat er nodig is om met een team te knallen. Bijvoorbeeld om samen een robuust platform te bouwen, een mooi merk neer te zetten, een campagne tot leven te brengen of zelfs een fysieke installatie te creëren.

Wat ons bindt in alle opdrachten is dat we mensen willen raken. We ontwikkelen dus geen rechttoe-rechtaan implementaties, maar oplossingen op maat. Werk waar onze opdrachtgevers écht blij van worden. Jij overlegt met opdrachtgever over het budget en planning. Ook ontleed je de briefing en bepaal je de insteek van de debrief. Je hebt je administratie goed op orde en verliest je accountrendement nooit uit het oog. Dankzij jouw senioriteit loopt al het werk op rolletjes en zie je altijd oplossingen.

Kaliber in het kort

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. Samen met o.a. developers, designers, strategen en marketeers werken we vanuit ons clubhuis aan intensieve interactie. Dat doen we grote merken als bol.com, Rabobank, VodafoneZiggo, KLM en Jumbo. Maar ook voor Utrecht’s finest zoals het Spoorwegmuseum, Bieb Neude en het nijntje museum.

Ons werk is divers. We maken campagnes, bouwen platformen, creëren creatieve content en buigen ons over de data. Maar dat zijn slechts de middelen om het doel te bereiken: mensen iets laten voelen. Ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap, op de juiste manier gebracht. Zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

We hebben ook onze eigen Kaliber Studio, hier ontwikkelen we laagdrempelige content voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan long- en short-copy, testimonials, fotografie en video.

Zo draag jij bij

Als Client Services Manager werk je aan uiteenlopende projecten en accounts. Je boort new business aan, beheert relaties en zet samen met collega’s goed werk neer. In het account-team ga jij ook een commerciële voortrekkersrol in Kaliber Studio spelen. Samen met onze Content Lead help je onze bestaande opdrachtgevers op het gebied van laagdrempelige contentcreatie.

Zomaar een werkdag van een Client Services Manager bij Kaliber:

 

  • Je dag start met een New Business meeting. Je hebt alle benodigde informatie opgehaald en een strakke bureaupresentatie voorbereid.
  • Intern accountoverleg: samen met het team neem je een bepaald account door en geef je aan waar bijgestuurd moet worden.
  • Een project van Kaliber Studio dreigt uit de planning te lopen. De acties van de producer volg jij op met een geruststellend belletje naar de opdrachtgever.
  • Tijd om de volgende strategiesessie voor te bereiden. Je bespreekt samen met de opdrachtgever de belangrijkste thema’s van het jaarplan.
  • Samen met de producer van jouw key-accounts bespreek je begrotingen, planningen en breng je het werk van 80% naar 100%.
  • Je voedt jezelf met vakliteratuur, deelt een relevante post op Linkedin. De interne kanalen op Slack staan voor alle accounts op je netvlies, jij ziet alles en weet wat er speelt.

 

Details

Plaatsingsdatum
10 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur