Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Client Service Director

Noordwijk
36-40 uur

We hebben een fantastische vacature voor een Client Service Director om operationeel leiding te geven aan het New Story Client Services Team, waarin Account Management, Project Management en Support voor onze klanten georganiseerd en gecoördineerd wordt. De rol omvat het aansturen van de strategische richting, groei en commerciële prestaties van New Story over al onze werkzaamheden en services heen.

Ik wil solliciteren

De ideale kandidaat heeft een sterke achtergrond in Client Servicing, digitale producten en in het bijzonder Performance marketing kanalen. De kandidaat heeft veel ervaring met samenwerking in multidisciplinaire teams en weet hoe ze een optimale structuur en voorwaarden moeten creëren voor de beste digitale project en productontwikkeling.

Het leven als een Client Service Director bij New Story

Onze filosofie Design, Develop, Grow vormt de rode draad, die onze werkzaamheden, klanten en specialisten verbindt. Wij willen niet alleen de beste plek van groei zijn voor onze medewerkers en hun ontwikkeling, maar ook voor klanten om echte groei te realiseren.

Als Client Service Director (CSD) bij New Story is jouw dag dagelijkse rol en belangrijkste verantwoordelijkheid, om operationeel succes voor onze klanten te verzekeren. Daarnaast zal je constant bezig zijn met de strategische groeimogelijkheden voor New Story door deze overeen te stemmen met de doelstellingen van de klant.

Je zult sterke relaties hebben met zowel senior klanten als wel de team managers binnen New Story, zo zorg je ervoor dat de kwaliteit van het werk en de processen duidelijk zijn en worden nageleefd. Daarbij denk je na over team structuren en ben je bezig het succes van zowel de klant als ons bureau, waarbij klanttevredenheid en klant rendement hand in hand gaan. De rol van CSD is het belangrijkste aanspreekpunt voor de senior klanten en leidt de volgende bedrijfsgebieden:

 • Commercieel toezicht: Leiding geven aan contractonderhandelingen en prijsmodellen. Behoud van een winstgevende bureaumarge met toezicht op omzetprognoses en facturering
 • Account Leiderschap: Een goed begrip ontwikkelen van al onze services en manier van werken van onze teams (met een belangrijke nadruk op de Agile werkmethodiek). Daarnaast betekent klant leiderschap het verbinden van de behoeften en doelstellingen van de klant met de diensten die door het bureau worden geleverd
 • Toezicht op performance / Growth: Werk met de verschillende multidisciplinaire teams samen en houdt toezicht op performance zodat de (strategische) doelstellingen en verwachtingen van de klant worden overtroffen

Diversiteit en inclusie

Bij New Story geloven we dat een diverse en inclusieve omgeving als bedrijf verbetert en versterkt. We willen “the best place to grow zijn”, waar ideeën en initiatieven actief worden aangemoedigd. We hebben deze cultuur van durven en test & learn nodig om te blijven gedijen in onze snelle industrie.

Wat we graag bij je zien

Een visie om kansen te zien en te benutten die data, technologie en (performance) media strategie verbinden, en zal werken met een breed scala aan expertise binnen het bureau.

Daarnaast zijn we op zoek naar de volgende kwalificaties:

 • Werkhouding is key – we hebben iemand nodig met energie, ideeën, nieuwsgierigheid, passie en een bereidheid om te leren/aan te passen in een snelle omgeving
 • Aandacht voor detail, ervoor zorgen dat het werk en kwaliteit van hoog niveau zijn
 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden met het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met onze senior klanten en partners
 • Je houdt ervan om te opereren in teamverband en weet anderen te enthousiasmeren om contributies aan het team te leveren
 • Je hebt het vermogen om klant prioriteiten in balans te brengen met de (financiële) prioriteiten van het bureau
 • Een track-record op het gebied van New Business en in staat om pitch trajecten succesvol op te zetten en te begeleiden
 • Het vermogen om meerdere klanten en projecten te beheren, met toegevoegde waarde en een nieuwsgierige en proactieve aanpak
 • Naar verwachting is de geschikte kandidaat een expert op het gebied van digitale media met meer dan 10 jaar ervaring

Wat je van ons kunt verwachten

Uiteraard een prima salaris en alle toeters en bellen die bij goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de omgeving die we bieden. Hoog op het duin met uitzicht over zee word je ondergedompeld in een gezond ambitieuze cultuur waar een divers team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. Je krijgt studietijd om je door te ontwikkelen, misschien wel in ons innovatielab. Evenwel geldt dat we niet zoveel met lineaire leerprocessen hebben. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij New Story.

New Story, het korte verhaal

Wij zijn Creative Marketing Engineers die vooruitgang creëren. Ons multidisciplinaire bureau werkt elke dag met klanten aan het volgende hoofdstuk van hun digitale evolutie. Ons team van 70+ experts bestaat uit strategen, creatieven, marketeers en een grote groep ontwikkelaars. Samen zijn we met name gefocust op de ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen.

We maken tijd

Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst onder een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van New Story mee.

Mail je CV naar Samantha den Boer via samantha@newstory.nl. Een link naar een up-to-date LinkedIn profiel rekenen we ook goed.

Details

Plaatsingsdatum
04 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Noordwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 uur