Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

C# Engineer

32-40 uur

Wil jij onderdeel uitmaken van een multidisciplinair team bij een digitaal bureau waar technologie voorop staat?

Wij zijn op zoek naar

Voor Hoppinger zijn wij op zoek naar een hardcore .Net Engineer die zijn skills wil inzetten voor innovatieve software projecten. Ons development team bouwt geavanceerde cloud software met innovatieve web technologieën, waaronder TypeScript, Reactjs and .Net Core.

We streven ernaar om op het hoogst mogelijke niveau van software ontwikkeling te werken en proberen geavanceerde engineering-concepten op te nemen in ons dagelijkse werk. Dit leidt tot elegante oplossingen voor complexe web applicaties zoals Gites.nl en GrandeOmega. Lees meer over onze toepassing van React en Typescript in deze blogpost van onze CTO Giuseppe Maggiore.

Kennis is alles in ons werkveld, daarom investeren we veel in de training en ontwikkeling van onze Hoppingers. Met een persoonlijke coach en een team van PhD’s (die hun bedrijfsleven combineren met lesgeven) zorgen wij dat developers en engineers bij Hoppinger alle kans krijgen te groeien in hun competenties en vaardigheden. Wil je bijvoorbeeld meer leren over hoe LINQ wordt geïmplementeerd? Wil je leren wat een monad is? Wil je ontdekken hoe je een high performance data structuur bouwt? Hier is allemaal ruimte voor binnen je werk en onze interne workshops.

We werken met klanten die geloven dat ‘online’ een essentieel onderdeel is van hun communicatie- en business strategie. Onze projecten zijn heel divers; van internationale corporate websites tot volledige e-commerce oplossingen.

Jij

  • Hebt een HBO- of WO opleiding afgerond in computerwetenschappen;
  • Eet lambda-expressies voor ontbijt;
  • Schrijft LINQ-query’s terwijl je slaapt;
  • Kan denken in async/wait;
  • Bent een sterke analytisch denker;
  • Bent een sterke en ambitieuze doorzetter;
  • Bent communicatief sterk en drukt je professioneel uit in het Nederlands en Engels;
  • Bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Details

Plaatsingsdatum
21 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur