Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Development Manager

Alkmaar
32-40 uur

Wij zijn Triple

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waar je jouw zakelijke inzicht en technische kennis kunt inzetten om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en te realiseren? Wil je bijdragen aan de groei van zowel onze data- en media divisies? Dan is deze functie van Business Development Manager bij Triple perfect voor jou!

Binnen Triple werk je voor prestigieuze merken zoals Heineken, hollandsnieuwe, NLZiet, NPO en Ziggo Sport Totaal. Wij zijn de experts in het leveren van complexe data-oplossingen en innovatieve media proposities. Om onze groei en ambitie verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar nieuwe strategische partnerschappen met A-merken.

Wat ga je doen?

Als Business Developer speel je een essentiële rol binnen ons bedrijf. Je hoofdverantwoordelijkheid is het identificeren en benaderen van potentiële klanten. Dit vereist een proactieve houding en het vermogen om nieuwe zakelijke kansen te creëren. Je zult onze data- en media proposities op de markt brengen, waarbij je de waarde ervan duidelijk communiceert aan prospects.

Een belangrijk aspect van jouw rol is het genereren van leads en het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten. Je zult actief bezig zijn met het zoeken naar potentiële prospects en het initiëren van contact om hun interesse te wekken. Door je overtuigingskracht en kennis van onze producten en diensten, ben je in staat om prospects te overtuigen van de toegevoegde waarde die we kunnen bieden. Naast het identificeren en benaderen van klanten, zul je ook nauw samenwerken met het marketingteam. Je zorgt voor een vlotte overdracht van klanten naar ons delivery team, zodat projecten succesvol kunnen worden uitgevoerd. Door effectieve communicatie en samenwerking kun je ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn en dat er waarde wordt gecreëerd in elk stadium van het proces.

Het behalen van individuele targets is een belangrijk onderdeel van jouw rol. Dit vereist een gedreven instelling, een goed begrip van de markt en het vermogen om resultaatgericht te werken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het behalen van gestelde doelen en het rapporteren van je voortgang aan het management. Al met al ben jij als Business Developer het gezicht van Triple. Je bent een belangrijke schakel in het genereren van leads, het binnenhalen van nieuwe projecten en het bevorderen van de groei van ons bedrijf. Met jouw vaardigheden, inzet en toewijding speel je een cruciale rol in het succes van ons salesproces.

Wat neem je mee?

Je bent een gedreven netwerker met uistekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een sterke commerciële drive en bent bedreven in het opzetten van eerste meetings en het overtuigen van potentiële klanten. Je herkent kansen en weet deze te vertalen naar concrete verkoopmogelijkheden. Je begrijpt de behoeften van klanten en kunt deze koppelen aan onze diensten. Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent resultaatgericht en hebt een sterk analytisch vermogen. Uiteraard spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Vereisten

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Een bewezen track record in sales, met een passie voor het behalen van doelen.

  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden om sterke relaties met klanten op te bouwen.

  • Persoonlijke motivatie, ambitie en bereidheid om uitdagingen aan te gaan.

  • Technische kennis (bij voorkeur in data en media) is een must;

  • Ervaring in adviesgericht verkopen;

  • Je spreekt en schrijft moeiteloos Engels en Nederlands.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

Details

Plaatsingsdatum
18 jul 2023
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur