Business Development Manager (Tech / Solution Driven), Amsterdam

40 uur
Als digital agency mogen we al jaren toffe, innovatieve start-ups en grote namen zoals Porsche, Swapfiets, DPD en Van Oord tot onze klanten rekenen. We weten precies waar we goed in zijn en wat ons onderscheidt van onze concurrenten. Maar we willen meer, we willen groeien en verbreden! Daarom zoekt ons sales team versterking in de vorm van een Business Development Manager. 

Het Sales team heeft een belangrijke functie binnen Label A, omdat we vanuit dit team eigenlijk de lifeline van Label A zijn. Met elkaar zorgen wij ervoor dat we in contact komen met nieuwe organisaties die zoeken naar een full service digital partner op het gebied van digital product development. Waarbij het met name aan het Sales team is om deze organisaties enthousiast te maken over onze oplossingen, aanpak, werk- en denkwijze en i.c.m. het juiste commerciële en technische aanbod voor Label A te laten kiezen. Aan jou dus de taak om hier binnen het commerciële team een belangrijke bijdrage aan te gaan leveren!

Samen met je Sales collega’s gaan we op zoek naar de juiste opportunities die vanuit onze diverse marketing en lead gen activiteiten worden gegenereerd, om deze leads verder te ontwikkelen en op zoek te gaan welk business probleem wij met onze services voor ze kunnen oplossen.

Wat ga je doen?

 • Als Business Development Manager werk je samen met onze Commercial Director Rogier en Account & Technology Director Jeffrey. Rogier zorgt voor voldoende leads in onze pipeline en zodra hij het eerste gesprek heeft gevoerd met een potentiële nieuwe klant, sluit jij aan.
 • Bij Label A bouwen we niet domweg wat de klant van ons vraagt. Daarom is het jouw taak om met de klant om de tafel te gaan zitten. Je bouwt een duurzame relatie met hen op. Je leert over hun business en achterhaalt hun challenges. Om die vervolgens te vertalen naar een passende projectaanpak en oplosrichting. Belangrijk is om hiervoor intern de afstemming te zoeken met het design- en development team die uiteindelijk het project gaan uitvoeren. Uiteraard kun je hierbij terugvallen op de expertise van ons ervaren sales team.
 • Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van de klant-offerte. Hiermee kun jij de waarde van onze aanpak en oplossingen aantonen en weet je te omschrijven hoe onze oplossing de business problematiek van de klant oplost.
 • Je commerciële skills zet je uiteraard ook in om in de gesprekken met de potentieel nieuwe klant je aangeboden voorstel toe te lichten en uiteraard te laten zien wat de waarde van je oplossing is. Want je uiteindelijke doel is natuurlijk om die deal te closen en een gave nieuwe klant voor Label A te winnen!

Wat zoeken we?

 • Je hebt min. 1 jaar relevante werkervaring en een track record in succes;
 • Je zet graag je schouders ergens onder en kan tegen feedback;
 • Affiniteit met en enige kennis van tech is een must;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (moedertaal) en Engels;
 • Eerdere ervaring binnen de digital agency wereld is een pré;
 • Je bent solution driven en in staat steeds in creatieve, passende oplosrichtingen te denken om onze klanten te blijven verrassen;
 • Verder ben je enthousiast, leergierig en kun je eigenlijk niet wachten om te beginnen!

Wat bieden we jou?

Natuurlijk de standaard perks:

 • 25 vakantiedagen;
 • Winstdeling per kwartaal;
 • Pensioenbijdrage bovenop je salaris;
 • Volledige reiskostenvergoeding en lunch als je op kantoor werkt;
 • Nieuwe MacBook;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een kantoor in het centrum van Amsterdam en één met het mooiste uitzicht van Rotterdam.
 • Om ervoor te zorgen dat je thuis ook van alle gemakken voorzien bent een jaarlijks bedrag om te besteden aan je home office;
 • Een jaarlijks budget voor training & development;
 • En een maandelijks budget voor well-being (te gebruiken voor bijv. sportabonnementen of massages).

Naast dit alles word je onderdeel van ons awesome team. Label A is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. We doen veel leuke dingen tijdens en na werk, zoals onze jaarlijkse BBQ en allerlei leuke (online) activiteiten. Je kunt hieronder meer lezen over how we roll of we vertellen je er alles over tijdens je eerste sollicitatiegesprek!

How We Roll

We werken hard en nemen ons werk heel serieus. Alles wat we maken moet goed werken, betrouwbaar zijn en er goed uitzien. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Het kunnen projecten zijn voor grote klanten waarmee we veel mensen bereiken, zoals bijvoorbeeld Porsche en Swapfiets. Maar we werken ook voor kleine start-ups die we zelf tof vinden. Hoe druk we ook zijn, er blijft altijd ruimte voor plezier. Work hard, play hard! Wat kun je verwachten?Iedereen is onderdeel van het Label A-team! Ook al hebben we kantoren in Amsterdam en Rotterdam, we zijn met alle 60+ A-players één groot team. We look out for each other: waarom 4 uur overwerken, als je de klus op tijd kan klaren met zijn vieren?! We willen dat je groeit binnen je rol, maar ook als persoon. Vanaf het moment dat je start, krijg je daarom o.a. een scrum training en coaching.Na het werken blijven we graag iets langer om te gamen of samen nieuwe sporten uit te proberen. Ook organiseren we regelmatig interne events, zoals de Table A Cooking Club en . Verzin je iets nieuws? Er zijn altijd mensen die met je mee willen!Label A x COVID-19
Look out for each other is één van onze core values. Dat is in deze tijd nog meer dan anders van belang. We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en aangezien iedereen voornamelijk vanuit huis werkt, vindt ons gehele recruitment proces daarom online plaatst. Op beide kantoren zijn maatregelen getroffen zodat we je op veilige afstand toch een warm welkom kunnen geven.

Ready to join?

Awesome! Klik op ‘bekijk vacature’ en laat je sollicitatie achter.

Binnen 24 uur krijg je antwoord en we hopen je zo snel mogelijk onboard te hebben. Het sollicitatieproces zal niet meer dan twee videogesprekken via Google Meet en een technische opdracht in beslag nemen. Je kunt binnen een maand achter je nieuwe MacBook zitten, als je huidige baas daarmee akkoord gaat natuurlijk!

Wil je meer weten over de vacature? Of meer over het bedrijf? Freya is de go-to-woman voor al je vragen. Nou, niet al je vragen, maar je snapt ons punt.

Stuur haar een appje of bel haar op: 0646177390
Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook: jobs@labela.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
13 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur