Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Development Manager

Amsterdam
40 uur

Als Business Development Manager krijg je…

alle ruimte om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten, passend bij onze kernwaarden: vertrouwenverantwoordelijkheid en vrijheid. In deze rol volg jij kwalitatieve leads adequaat op met een passende aanpak. Hierbij ben je in staat tijdens een eerste kennismaking voldoende relevante informatie boven tafel te krijgen zodat je een duidelijke briefing kan verzorgen richting onze specialistische teams. Na het eerste gesprek werk je een eerste opzet uit, je weet immers wat de prospect wil en wat wij kunnen. Je vertaalt hierin de huidige en toekomstige doelstellingen van de klant en zorgt dat de set-up aansluit bij de persoon die je aan tafel hebt. Daarna ga je samen met je collega’s het maatwerk voorstel uitwerken. Het presenteren van deze toekomstige samenwerking met de klant doe je zelfstandig of samen met een consultant of specialist! Doordat wij een creative digital agency zijn heb je veel mogelijkheden om de klant te verrassen met een samenwerking, wij proberen altijd in ons advies een plus 1 toe te voegen!

Als Business Development Manager krijg je te maken met een diversiteit aan leads zowel in de B2C als B2B kant en in verschillende branches. Naast het opvolgen van leads ben je zelf ook altijd scherp op kansen in de markt, kijk je samen met de teams naar mogelijkheden en gebruik je je netwerk om deze ook proactief te benutten. Daarnaast stel je samen met de Managing Director een commercieel plan op om de omzetdoelstelling van de hub(s) te behalen.

Wat breng je mee?

Je hebt een aanstekelijke energie en passie waarmee je onze groep vertegenwoordigt. Idealiter beschik je over relevante inhoudelijke kennis omtrent marketing, zodat je deze adviserende/strategische rol richting de klant ook kan uitdragen. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Je kan probleemstellingen van potentiële klanten goed analyseren, ziet verbanden en komt met oplossingen;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare rol, in een vergelijkbare omgeving;
 • Je kan krachtig strategisch adviseren en fungeert hierbij als businesspartner voor potentiële opdrachtgevers;
 • Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid om de klant en zijn/haar klant te leren kennen;
 • Je herkent jezelf in de persoonskenmerken betrouwbaar, respectvol en positief;

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? 😉

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om structureel vanuit huis te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Details

Plaatsingsdatum
01 aug 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur