Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Development Manager

Alkmaar
40 uur

Wij zijn Triple

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager bij Triple ga je, samen met het team, zorgen dat de sales doelen van 2022 worden behaald. Het salesplan voor 2022 ligt er en er wordt dit jaar meer ingezet op de samenwerking tussen sales en marketing. Op deze manier wordt de funnel aan de bovenkant gevuld met potentiële klanten die goed bij ons en onze propositie passen.

Samen met het team, ga je het salesplan uitvoeren. Welke doelgroepen zijn nog meer interessant en hoe kunnen we deze doelgroepen bereiken? Jouw uitdaging ligt in het filteren en opvolgen van de binnengekomen leads op onze services, waarbij jouw focus op Media Services en CX patforms ligt. Jouw creativiteit is hierbij belangrijk, want naast het bezoeken van events, een belletje plegen en berichten via LinkedIn, is juist jouw eigen creatieve inbreng wat het verschil gaat maken.

Je komt terecht in het Sales team. Het directe team bestaat uit Rikkert (New Business Director & Accountmanager), Dave (Growth Marketeer) en Anna (Marketing Manager). Met dit team werk je op dagelijkse basis intensief samen en maak je ook uit van het Sales overleg met de andere collega’s uit het Sales team.

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om met mensen het gesprek aan te gaan en weet op vele creatieve manieren je netwerk uit te breiden. Idealiter heb je ervaring opgedaan bij een IT dienstverlener aan telco’s, waterschappen, nuts bedrijven of andere B2C bedrijven met een ‘mijn’ omgeving of CX platforms. Maar belangrijker is dat je kennis hebt van de technieken die binnen de IT worden gebruikt, of genoeg affiniteit met IT dat je deze technieken je snel eigen kunt maken. Een bestaande structuur in de werkwijze vind je fijn, maar je bent ook niet bang om je eigen weg in dingen te vinden.

 

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met sales en specifiek met new business;
  • Creatief in het vinden van nieuwe manieren om de juiste doelgroep te benaderen;
  • Ervaring bij een IT dienstverlener in de B2C & ‘mijn’ omgevingen/CX platformen is een plus;
  • Kennis van de technieken die binnen de IT worden gebruikt.

Details

Plaatsingsdatum
02 sep 2022
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur