Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business Developer

Utrecht
36-40 uur

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met digitale transformatie. Wij maken online omgevingen waar mensen leren, samenstellen, zelf kopen of om klanten te helpen. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Onze stelling daarin: Maak het zo simpel mogelijk maar niet simpeler dan dat. En voor de gebruiker? Die maken wij het makkelijk, want in een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben wint gemak het altijd van complex.nnWe zijn een hecht team van 60 designers, marketeers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. En dat resulteert meestal in een lange termijn samenwerking aan een website of een portal.

Business Developer

Business Developer, laat deze uitdaging niet liggen!

Full-time · Den Haag/Utrecht/Didam

Acato zoekt een Business Developer met een stevige trackrecord in de (semi)overheidsmarkt die de uitdaging aangaat om kansen te spotten en te verzilveren.

Ben jij iemand die makkelijk een gesprek begint, een commerciële mindset heeft en klanten kan overtuigen waarom Acato de perfecte match is? Ben jij een echte netwerker en een pro in het pitchen? Krijg je met je visie en overtuigingskracht zelfs de meest kritische klanten enthousiast? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Als Business Developer duik je in de organisatie en branche van de klant om zo kansen te ontdekken die zij zelf nog niet hadden gezien. Je hebt de social skills om een pakkende presentatie te geven en de gunfactor te krijgen. Je overtuigt met kennis en inhoud. Je inspireert en motiveert niet alleen je team, maar ook de klanten die je weet te overtuigen. Onze focus ligt op de (semi) overheidsmarkt. Kennis, ervaring en netwerk in die omgeving is in jouw rugzak te vinden!

Als verbinder tussen designers, UX-ers, developers en opdrachtgevers voer je effectieve gesprekken met stakeholders en behoud je het overzicht.

Hoe ziet dat eruit?

Je gaat werken bij een super gave agency met meer dan 20 jaar ervaring. Er zijn bijna 60 mensen in het team en jij wordt één van de enthousiaste Business Developers in ons team van 4 Business Developers-ers en 1 Sales Manager. Samen zijn wij de commerciële motor van Acato!

We willen jou wat bijleren, maar we hopen ook dat jij ons wat kunt leren. We hebben hoge verwachtingen, want we willen de meest geweldige online oplossingen ontwikkelen. Samen gaan we hard groeien. Jij bent belangrijk voor ons, want jij bent de beste sparringpartner van onze opdrachtgevers.

 • Je bent een online strateeg die onze klanten helpt hun processen te digitaliseren. Jij kunt complexe zaken makkelijk maken.
 • Je hebt een netwerk op de semi/overheidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan ministeries, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, gemeenten, gezondheidszorg etc. Je weet wat daar speelt en wat deze branches verwachten van een digital agency.
 • Je hebt niet alleen kennis van het commerciële proces maar ook een gezonde technische achtergrond.
 • Je bent er goed in de leads die je krijgt aangedragen tot nieuwe klant te maken, maar je houdt er ook van om bestaande klanten te behouden en uit te bouwen. Dat maakt het lekker afwisselend!

Je bouwt een goede relatie op met de klant, geeft vorm aan het project en zorgt dat de projectmanager het oppakt en kan realiseren. Je blijft op strategisch niveau betrokken, want jij bent de belangrijkste schakel tussen klant en projectteam.

Je gaat werken voor mooie opdrachtgevers, zoals De Buurtboer, PostNL, Achmea, TD Synnex, Trabocca, Diverse gemeenten en Riksja Travel. Allemaal grote namen

Check wat jij krijgt als je bij ons komt werken:

 • Een contract voor 36 of 40 uur per week, zodat je tijd hebt om ook nog van het leven te genieten.
 • 25 vakantiedagen, plus de kans om extra vakantiedagen te kopen. Wie houdt er nou niet van vakantie?
 • Ontwikkel jezelf met het opleidingsbudget en bepaal zelf wat het beste bij jou past: trainingen, seminars, you name it!
 • Bij ons krijg je de ruimte om jouw ideeën uit te werken en samen tot een hoger niveau te komen.
 • Werk op onze fantastische kantoren in het centrum van Den Haag, Utrecht of Didam, of een dagje thuis als je daar zin in hebt.
 • Elke dag een bijzondere en heerlijk verse lunch, verzorgd door onze office manager. Jij hoeft alleen nog maar aan te schuiven.
 • Natuurlijk krijg je van ons een laptop, die je ook mee naar huis mag nemen. Flexibiliteit is key.
 • Werk met de leukste collega’s die er zijn! Samen na borrelen, tafeltennissen, MarioKart spelen en mooie events bezoeken.
 • Geweldige feestjes en uitjes! Want plezier hoort erbij.
 • Een prettige werksfeer waarin wij geloven dat Acato groeit als jij groeit en happy bent. Dus maak jezelf blij!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Business Developer? Dan horen we graag van je!

Recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🚀 Stap 1: De aftrap

Je begint met het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Laat ons zien waarom jij de perfecte match bent en waarom wij jou moeten hebben!

🎯 Stap 2: De Selectie

Hier komt de spannende fase! Wij nemen de tijd om alle sollicitaties door te nemen en kiezen de kandidaten die goed lijken aan te sluiten. Als er een match is, hoor je binnen een week van ons. Is er geen match? Dan laten we dit ook snel weten.

👋 Stap 3: Kennismaking

Jouw CV heeft onze interesse gewekt! Tijd om kennis te maken. We bellen je voor een afspraak. Dit gesprek kan plaatsvinden via een videocall of bij ons op kantoor, dat bespreken we dan even.

✨ Stap 4: Vervolggesprek

Je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt en we willen meer van je zien! We nodigen je uit voor een tweede gesprek. Misschien krijg je zelfs een uitdagende opdracht in Acato-stijl. Laat zien wat je in huis hebt en deel je visie met ons. We zijn heel benieuwd!

🌟 Stap 5: Het Aanbod

Als we allebei enthousiast zijn, is het tijd voor het grote moment: we doen je een aanbod en heten je welkom bij ons team! Let’s go! 🎉🎉

Details

Plaatsingsdatum
26 mrt 2024
Salaris range
-
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 uur