Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Business analist / informatie analist

Amsterdam
32-40 uur

ICATT geeft doordachte digitale antwoorden op menselijke vragen. Met digitaal maatwerk en kant-en-klare producten. We ontwikkelen, implementeren en ondersteunen. Altijd in transparante projecten. Altijd robuust en AVG-proof.

We zoeken een business analist, die een brug slaat tussen IT en de klant. We werken voor organisaties die een maatschappelijke bijdrage leveren, zoals overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, goede doelen en not-for-profit organisaties. Ben jij het klantgerichte en analytische talent dat wij zoeken?

 

Jouw rol

Je helpt klanten en eindgebruikers met het specificeren van hun wensen en kunt dit vertalen naar een digitale oplossing. Komt een klant met een vraag, dan is het aan jou om de verbinding te maken tussen deze vraag en de verschillende disciplines binnen het scrumteam, zoals UX design, de developers en de product owner. In de gesprekken met de klant durf je door te vragen, maar je kunt ook nee zeggen en aangeven wat de beperkingen zijn. Jij gebruikt jouw analytisch inzicht, kritische houding en adviserende skills om tot een goede story te komen die het interne team vervolgens realiseert. Voor deze rol is het dus zeker handig als je know-how hebt van business en development, of de ambitie om hier meer over te leren.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een business analist die houdt van het oplossen van digitale puzzels en het leuk vindt om meer te leren over de verschillende domeinen binnen de IT. Je hebt een klant en gebruikersgerichte instelling en denkt graag mee om tot de beste oplossing te komen. Je bent niet bang om je te verdiepen in nieuwe, vaak niet erg toegankelijke domeinen, en je kunt orde scheppen in chaos.

Een achtergrond of studie in business of IT is een pré, maar ook als jij die achtergrond niet hebt en je jezelf wel herkent in de eigenschappen van dit profiel, horen we graag van je.

 

Wat we bieden

  • Goed salaris, passend bij je skills
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Mogelijkheid om parttime en/of hybride te werken
  • 200 vakantie-uren per jaar
  • Laptop en telefoonvergoeding

Details

Plaatsingsdatum
06 mrt 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur