Bidmanager & Offerteschrijver
Rijswijk
40 uur

Ben je op zoek naar een fantastisch team waarin je kan samenwerken met slimme, interessante mensen? Waarin je de ruimte hebt om dingen op jouw manier te doen? Dan is WORTH de ideale plek om het grootste deel van je kostbare tijd door te brengen.

Wij gaan een Bid team opzetten! Ben jij er klaar voor om dit bij ons te komen doen? Dan horen we graag van je!

Door de jaren heen hebben we verschillende projecten voor de (semi-)overheid gedaan en opgeleverd. De komende jaren hebben wij als Worth een mooie groei ambitie en daarom willen we graag meer van deze mooie projecten binnenhalen. Als Bidmanager speel je een belangrijke rol om dit te realiseren! Je bent van nature iemand die commerciële kansen spot en gedreven wordt door veel ruimte en ondernemerschap.

Je bent de eerste binnen Worth die de rol van Bidmanager zal bekleden. We willen samen met jou de manier hoe we inschrijvingen en proposals doen professionaliseren. Intern zijn er al veel cases, kennis en er is enthousiasme om dit op te pakken. We zoeken nu iemand die zelfstandig aan de slag kan gaan met bids, de processen kan aanscherpen en alle data (cases en informatie) die er intern al is verder te ordenen.

Zie jij het zitten om hier mee aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Details

Plaatsingsdatum
22 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur