Backend Developer
Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Wat ga je doen?

Jij bent een backend developer met uitstekende development skills en klaar voor het echte werk bij de beste mobile agency van Nederland. Je ontwikkelt applicaties tussen (vaak) bestaande systemen en de native frontends. M2mobi werkt voor veel verschillende klanten en zij willen elke keer weer worden verrast met onze state of the art oplossingen. Jij weet waarde toe te voegen door het schrijven van perfecte code.

For this role we are looking for candidates living in The Netherlands.

Als backend ontwikkelaar kom je te werken in afwisselende agile klantteams waar jij vanuit jouw expertise een bijdrage levert aan onze nationale en internationale klanten. Je krijgt daarin veel verantwoordelijkheid waardoor je bij sommige projecten direct contact hebt met de klant.

De functies en complexiteit van backend applicaties zijn zeer verschillend. De ene applicatie fungeert vooral als simpele API gateway/ proxy terwijl andere applicaties grote hoeveelheden data opnemen en bewerken voordat het geschikt is voor een front end. De applicaties praten niet alleen met simpele restful API’s die goed gestructureerde data teruggeven. Maar ook nog SOAP, of via SFTP perofiek .csv bestanden ophalen en verwerken. Allemaal met het uiteindelijke doel om de mobile apps zo goed mogelijk te laten functioneren.

Technologieën die wij gebruiken:
– PHP7 (custom framework)
– SQL en NoSQL DBs (MariaDB, Redis)
– Time Series Database (InfluxDB)
– AWS
– TDD, Clean Code, Unit en Functional testing
– Git
– Continuous Integration & Deployment (Jenkins)
– Atlassian Tools (Jira, Bitbucket Server)

Ervaring met systeem administratie is een pré:
– LEMP stack
– RHEL / CentOS
– Automation / Configuration Management (Saltstack)
– Monitoring (Icinga2, Grafana)

Wat voor collega ben je?

Dare to excel!’ is een van onze kernwaarden. Dit betekent dat M2mobi een ontwikkelaar zoekt die ernaar streeft de code en zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Je bekijkt zaken vanuit een gebruikersperspectief en bent actief bezig met het bijhouden van je kennis om zodoende de klanten van M2Mobi een nog betere dienstverlening te kunnen leveren. Het zit in je DNA om te werken met verschillende technologieën.

Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en in staat om gestelde deadlines te halen.

Ben je starter, je opleiding net afgerond? Geen probleem. Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je wordt gekoppeld aan je persoonlijke buddy die samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan maakt.

Wij zoeken iemand die:

– Een afgeronde technische HBO of WO opleiding heeft
– Ongeveer 3 jaar ervaring heeft
– Ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd is door de mogelijkheden van technologie
– Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur