Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Backend Developer

Utrecht
32-40 uur
Wil jij samen met een zelf-organiserend SCRUM-team maatwerk webshops bouwen?

Wie wij zoeken:

Je hebt al een paar (2-5) jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een goede kennis van PHP, bij voorkeur in combinatie met een framework zoals Laravel of Symfony.

We werken voornamelijk met Magento (en Shopware en BigCommerce). Als je hier al kennis van hebt is dat erg mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Als developer hou je van (complexe) puzzels en vind je het leuk om aan verschillende maatwerk projecten te werken.

Wat ga je doen?

Je werkt in een multidisciplinair SCRUM-team van frontend en backend developers en consultants. Samen maken jullie maatwerk webshops voor business-to-business (B2B) en business to consumer (B2C). Jullie werken samen aan de doorontwikkeling van bestaande webshops, daarnaast ben je dagelijks bezig met verschillende backend taken, zoals het ‘knopen van API’s’ op het gebied van productinformatie (PIM), orders/klanten (ERP), voorraad/levering (WMS), marketing of marketplaces. Daarnaast komt werk je af en toe aan een bugfix. Elke klant en elke shop is maatwerk; hierdoor heb je veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Wekelijks hebben we een backend chaptermeeting waarin we kennis delen en innovaties/nieuwe technieken bespreken. Hierdoor heb je zelf direct invloed hoe de backend er binnen Happy Horizon uit komt te zien.

Zeven redenen om te werken bij Happy Horizon:

  1. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als medior developer krijg je een persoonlijk ontwikkelingsbudget van 500 euro per jaar en een coachingstraject met onze (externe) coach.
  2. Een gezellige werkplek binnen een hecht team. Elke vrijdag wordt de week afgesloten met een borrel en een champagnemoment om stil te staan bij successen zoals de livegang van een webshop. Daarnaast is er elke maand een uitje zoals een rondvaart of festival én gaan we elk jaar een weekend weg.
  3. Salaris; afhankelijk van je skills en ervaring kun je tot 52.000 bruto verdienen exclusief winstdeling. Daarnaast krijg je een goede pensioensopbouw met een lage eigen bijdrage.
  4. Focus op development; bij Happy Horizon Utrecht ademen we development. Van al je nieuwe collega’s zijn er meer dan 45 developers; kortom (méér) dan genoeg sparringspartners.
  5. Uitstekende werk-privé balans: Werktijden zijn flexibel in te delen en (deels) thuiswerken is een optie. Dit alles doe je in overleg met je zelf organiserende team. Door de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid bepaal je veel zelf!
  6. Half-jaarlijkse feedbackrondes; je geeft en krijgt feedback van je directe collega’s (360° feedback). Op basis van de feedback kun jij gericht werken aan je verdere ontwikkeling.
  7. Keuze tussen meer vrije tijd (25 vrije dagen) of meer geld (20 vrije dagen). Daarnaast uiteraard reiskostenvergoeding (met auto of OV) of leasen van een E-Bike zoals een VanMoof (of ander merk 😉) voor een laag bedrag per maand als je meer dan 10 kilometer van kantoor woont

Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?

  • Jan neemt binnen 3 dagen contact met je op om kennis te maken. Alle vragen over de functie en over Happy Horizon kun je gelijk stellen.
  • Daarna een kennismaking op kantoor; samen met Arnout of Jan ga je in gesprek met één van onze developers zodat we meer kunnen inzoomen op wie jij bent, wat je zoekt en wat je ambities zijn.
  • Een tweede gesprek met een developer die je teamgenoot wordt. Zo weet jij gelijk of je in het team past en een goede klik hebt met je directe collega’s.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je deel uitmaken van Happy Horizon?

Solliciteren kan door te mailen naar janhibma@happyhorizon.com of te kijken op https://www.werkenbijhappyhorizon.com/medior-backend-developer-php/nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jan via 06-21982572

Details

Plaatsingsdatum
24 jul 2023
Salaris range
-
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur