BACKEND DEVELOPER (MEDIOR/SENIOR)

Zevenaar
36-40 uur
Wij geloven dat niet alles al een keer is bedacht, in de kracht van technologie en in die van onze mensen. Want onze mensen, die maken wie wij zijn: Doit Online Media.

Met 21 webfanaten maken wij het web mooier, beter én toegankelijker. Maar zeg nu zelf, 22 zou natuurlijk veel beter zijn. We zijn dus hard op zoek naar een nieuwe collega. En misschien ben jij dat wel.

HÉ BACKEND DEVELOPER

In ons backend-team is er plek voor jou. En niet zomaar een plek, want bij ons werk je aan de meest innovatieve, technisch hoogwaardige websites en webapplicaties. Je vervult een belangrijke rol, want jij vertaalt de wensen van onze klanten naar functionele en leesbare code. Mede dankzij jouw deskundige backend werk komen de mooiste projecten tot stand.
Benieuwd hoe een dag als backend developer bij Doit Online Media er uit ziet? Lees dan snel verder.

JOUW DAG BEGINT GOED…

.. als je rond half 9 aankomt op jouw fijne werkplek in Zevenaar. Je begroet je collega’s van online marketing en loopt gelijk door naar boven, waar de front- en backenders zich bevinden. Na een kopje koffie – of thee natuurlijk, we don’t judge – is het tijd voor de weekstart. Samen met je collega-backenders neem je de planning voor de komende week door. Je hoort met wie je gaat samenwerken, in welke projecten je jezelf mag gaan vastbijten en of er bijzonderheden zijn. Je deelt met je collega’s waar je afgelopen week aan hebt gewerkt en hoe dat is gegaan. Ook denk je mee over lopende projecten en kom je met ideeën. Daarna is het tijd om écht te beginnen aan de werkweek. Let’s go!

IT’S ALL ABOUT MAATWERK

Vandaag gaat één van je langlopende projecten live: een interactieve webapplicatie voor één van onze toffe klanten. Een uitdagend project waarbij je vanaf het begin betrokken bent geweest. De wensen van de klant heb je vertaald naar een maatwerkapplicatie, waarmee medewerkers van de binnen- en buitendienst hun taken kunnen afvinken, voorraad kunnen beheren en nieuwe orders kunnen plaatsen. Doordat de webapp is gekoppeld aan het facturatiesysteem van de klant, wordt er direct een factuur opgemaakt. Je bent er maar wat trots op en ook de klant is superblij.

Maar heel lang heb je niet om er bij stil te staan, want het volgende project dient zich alweer aan. Samen met een collega ga je een serviceplatform ontwikkelen voor een logistieke dienstverlener. Onze (technische) projectmanager licht het project toe en de designers laten de vormgeving zien. En dan is het aan jou! Het project staat gepland voor volgende week, maar je hebt er nú al zin in.

NA DE PAUZE

‘s Middags leg je de laatste hand aan het ontwikkelen van een nieuwe functionaliteit voor een website van een klant. Je belt samen met de (technisch) projectmanager de klant op om alvast een korte demo te geven en legt uit wat volgens jou de functionaliteit nog nét iets beter kan maken. Een collega van frontend vraagt of je nog even kan helpen met een API-koppeling én je lost een bug op die je hebt doorgekregen van de helpdesk. Je krijgt enorm veel energie van alle leuke projecten, net als dat je veel energie krijgt van je team. Want samen maken we het internet nóg mooier. Niet voor niets is de sfeer bij Doit één van de redenen wat werken bij ons zo leuk maakt 😉

(Disclaimer: zo ziet een gemiddelde dag vóór (en na) corona eruit. Natuurlijk werken ook wij nu zoveel mogelijk vanuit huis).

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

● Snel kan schakelen tussen onze klanten;
● Zelfstandig is, maar ook betrokken en een teamplayer;
● Klantgericht is;
● Kennis heeft van MVC frameworks, bijvoorbeeld Laravel;
● Affiniteit heeft met maatwerkapplicaties;
● Gepassioneerd is en met ideeën komt.

Met deze skills maak je zeker kans:

● PHP / MySQL
● Laravel Framework
● Javascript
● Basiskennis linux shell
● git & gitflow model
● composer / npm / yarn / webpack
● composer based WordPress
● API-koppelingen

Nóg meer kans maken? Dat kan met deze skills!

● Je hebt ervaring met Vue.js
● Je hebt ervaring met Jira en Confluence

Daar staat natuurlijk wél wat tegenover:

● De leukste collega’s ooit;
● Een toffe werkplek in het mooie Zevenaar;
● Een salaris waar je iedere maand weer vrolijk van wordt;
● Tijd en ruimte voor jouw ideeën;
● Reiskostenvergoeding;
● De leukste personeelsuitjes;
● En natuurlijk, zodra het weer kan: vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar met dakterras (die zijn er nu ook, maar dan online ;)).

Zelf ervaren hoe het is om te werken bij Doit Online Media? Kom dan binnenkort eens een kop koffie drinken. Hiervoor kun je bellen met Kevin op 06-12656797.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook 😉 Stuur je motivatie en CV naar kevin@doitonlinemedia.nl of bel hem op bovenstaand nummer als je nog vragen hebt.

Details

Plaatsingsdatum
25 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 uur