Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Back End Software Engineer

Zwolle
36-40 uur

Wil jij de kans om voor grote e-commerce klanten te werken? Wil je graag aan de slag te gaan met het oplossen van diverse e-commerce vraagstukken? En vind je het daarnaast leuk om met de nieuwste technologieën zoals Microservices, React en REST te werken? Dan ben jij de Junior Back End Software Engineer die we zoeken!

Laat zien wat je kan Junior Back End Software Engineer

Jouw dagelijkse werk bestaat uit het ontwerpen en bouwen van functionaliteiten van full e-commerce trajecten. Daarbij krijg je natuurlijk hulp van ons. Wij gaan jou leren om software te ontwikkelen volgens de standaarden en moderne technologieën zoals PWA’s, API’s en Microservice gebaseerde maatwerk componenten. Hierbij zet je een basis neer, breid je deze uit met maatwerk features en bouw je koppelingen met externe systemen zoals ERP, PIM, CRM en ESP. Hier heb je een mooie uitdaging te pakken, want elk project heeft een eigen tactiek nodig! Echt maatwerk dus. Dit vraagt van jou creativiteit, denkkracht en doorzettingsvermogen. Je zorgt voor een goede technische basis en bent deze continu aan het optimaliseren.

Samen met het team, dat bestaat uit (Intershop) Developers, UX specialisten, een Functioneel Consultant, Testers, een Projectmanager en Front End Software Engineers werk je aan de beste oplossing voor de klant. Hierin word jij de expert op het gebied van Back-end binnen onze proejcten en neem jij de klant mee in je expertise. Verder zorg je ervoor dat onze klanten continu up to date blijven van nieuwe releases.

Details

Plaatsingsdatum
13 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 uur