Back-end developer
Enschede
160 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Als Back-end developer bij Stimmt ontwikkel je maatwerkapplicaties in opdracht van klanten. Deze applicaties maak je onder andere in Laravel. Ook werk je met Magento 2 of een andere maatwerk-integratie. Je hebt regelmatig contact met klanten om zo hun wensen te begrijpen en om te zetten naar technische oplossingen. Je doet projecten voor gemiddeld drie klanten tegelijk.

Naast deze projecten help je collega’s bij intern support en technische vragen. Je werkt in een (groeiend) team met back-end developers, front-end developers en designers.

Details

Plaatsingsdatum
09 dec 2020
Salaris range
2000 - 3500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur