Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Back-end Developer PHP

Den Haag
32-40 uur

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met digitale transformatie. Wij maken online omgevingen waar mensen leren, samenstellen, zelf kopen of om klanten te helpen. Door de enorme vrijheid die de digitale wereld biedt ligt het gevaar van complexiteit al snel op de loer. Onze stelling daarin: Maak het zo simpel mogelijk maar niet simpeler dan dat. En voor de gebruiker? Die maken wij het makkelijk, want in een wereld waar mensen steeds minder tijd hebben wint gemak het altijd van complex.nnWe zijn een hecht team van 60 designers, marketeers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. En dat resulteert meestal in een lange termijn samenwerking aan een website of een portal.

Wat ga je doen?

Je bent een belangrijke sparringpartner bij onze opdrachtgevers voor het beheren en doorontwikkelen van onze online oplossingen. Je realiseert nieuwe projecten en blijft daarna betrokken tijdens de doorontwikkeling, waarbij je in overleg met de klant nieuwe functies inbouwt en bestaande functionaliteiten verbetert. Ook werk je samen met je collega-developers om de structuren te doorgronden en te begrijpen.

De lat ligt hoog. Je deelt onze ambitie om online oplossingen te ontwikkelen waar anderen jaloers op worden. Ook kijk je er naar uit om samen een flinke groei door te maken.

Je werkt voor mooie opdrachtgevers. Onder andere Vereniging Nederlandse Gemeenten, IQIP, Allshoes, Trabocca, Riksja Travel, Realiance, Ziemann Cashservice Nederland en de Buurtboer.

Wie ben jij?

Je bent een echte back-end specialist. Je hebt minstens 2-5 jaar professionele ervaring in PHP development met frameworks zoals Laravel en Symfony. Kennis van Javascript, VueJS of React is een pre. Je bent bereid nieuwe technieken te leren als dat de kwaliteit van een project naar een hoger niveau tilt. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van API’s en het integreren van koppelingen. Begrippen zoals JSON, XML, REST, SOAP, GraphQL en SQL zijn voor jou niet onbekend.

 • Je hebt kennis van projectmatige aanpak van digitale projecten (agile, scrum).
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, doorziet structuren en oorzaak-gevolg en weet zo snel je weg te vinden in complexere omgevingen, ook als die je nog niet volledig bekend zijn.
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
 • Jouw kracht ligt in het onderzoeken, doorgronden en begrijpen wat een gebruiker wil en nodig heeft. Je bekijkt dit met een developer-bril.
 • Je beschikt over voldoende kennis en inzicht om de klant te adviseren waar nodig en je kunt de wensen vertalen en begrijpelijk overbrengen naar je team.
 • Je bent bent communicatief vaardig om met collega’s en de klant te sparren over problemen, wensen en oplossingen.
 • Je kunt een technische set-up uittekenen; hosting, een ERD; jij maakt het technische bouwplan eenvoudig.

Wat bieden wij?

 

 • Een contract voor 32 – 40 uur per week.
 • 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen) op fulltime basis.
 • Opleidingsbudget (Trainingen, seminars, bijvoorbeeld het bezoeken van Laracon, net waar jij behoefte aan hebt) en uiteraard de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Van oost naar west, werk op kantoor in Didam, Utrecht of Den Haag en gedeeltelijk vanuit huis (40% van je werktijd).
 • Elke dag een heerlijke, verse lunch verzorgd op kantoor.
 • Laptop van de zaak (die je natuurlijk gewoon mee naar huis mag nemen). Windows of MacBook, jouw keuze!
 • Veel leuke events, uitjes, borrels, tafeltennis én een kans om je collega’s te verslaan met Mario Kart.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Sterker nog, groeien vinden wij belangrijk!

Solliciteer

Kom jij ons team versterken als Back-end Developer PHP? Dan horen we graag van je!

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure?

🚀 Stap 1: De aftrap

Je begint met het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Laat ons zien waarom jij de perfecte match bent en waarom wij jou moeten hebben!

🎯 Stap 2: De Selectie

Hier komt de spannende fase! Wij nemen de tijd om alle sollicitaties door te nemen en kiezen de kandidaten die goed lijken aan te sluiten. Als er een match is, hoor je binnen een week van ons. Is er geen match? Dan laten we dit ook snel weten.

👋 Stap 3: Kennismaking

Jouw CV heeft onze interesse gewekt! Tijd om kennis te maken. We bellen je voor een afspraak. Dit gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, wanneer bespreken we dan even.

✨ Stap 4: Vervolggesprek

Je hebt onze nieuwsgierigheid gewekt en we willen meer van je zien! We nodigen je uit voor een tweede gesprek. Laat zien wat je in huis hebt en deel je visie met ons. We zijn heel benieuwd!

🌟 Stap 5: Het Aanbod

Als we allebei enthousiast zijn, is het tijd voor het grote moment: we doen je een aanbod en heten je welkom bij ons team! Let’s go! 🎉🎉

Recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
20 mrt 2024
Salaris range
-
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur