Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Back-end Developer

Eindhoven
32 - 40 uur

Als aanwinst van ons getalenteerde web development team werk je aan het online succes van nationale en internationale topmerken, zoals ABB, Brainport, Dr. Oetker, Sligro en Toverland. Samen met het development team zie je het als jouw missie om een goed doordacht ontwerp door te vertalen in een innovatieve website of applicatie.

Wij doorbreken traditionele denkpatronen en werkmethoden met één duidelijke missie: Open Digital. Zo openen we digitale mogelijkheden voor onze klanten. Brainport Eindhoven, VDL, Dr. Oetker, Koopmans, NHG, De Kindertelefoon en CBR zijn enthousiast.

Open Digital

Open Digital betekent dat we onze organisatie openbreken in drie teams: Strategie, Marketing en Technologie. Klanten schakelen direct met onze specialisten en project managers, zonder dat daar een ruis veroorzakende accountmanager tussen zit. Zo maken we elk project behapbaar en houden we de vaart erin

Doen waar jij goed in bent

Als aanwinst van ons getalenteerde web development team werk je aan het online succes van nationale en internationale topmerken, zoals ABB, Brainport, Dr. Oetker, Sligro en Toverland. Samen met het development team zie je het als jouw missie om een goed doordacht ontwerp door te vertalen in een innovatieve website of applicatie. Je onderbouwt jouw visie en denkt mee over onze werkwijze. Als het om de nieuwste web-technieken gaat, laat jij je mening gelden. Je configureert en implementeert maatwerk back-end oplossingen op basis van open source zoals Symfony, WordPressTypo3 en vue.js en je werkt nauw samen met het design team om sites of webapps (maar ook online concepten en campagnes) van klanten volledig interactief en tot in de puntjes uit te werken.

Werken bij Partout betekent: continu blijven ontwikkelen. We zijn een digital native bureau met veel verschillende expertises in huis. Onze lat ligt hoog. We nemen de tijd om tot een goed eindproduct te komen. Hierdoor kun je alles uit je vaardigheden halen, zodat een goed idee ook uitgroeit tot een echte topproductie. En niet onbelangrijk: Samen presteren gaat alleen als de sfeer goed is. Gezamenlijk lunchen en een borrel op z’n tijd horen daar natuurlijk bij!

Zo trok je nog nooit met klanten op

Met klanten werken we net zo open samen als met elkaar. Geen dichtgetimmerde briefings, maar workshops, werksessies en design sprints. We gebruiken software die helpt om optimaal samen te werken, zoals Confluence en Jira. Veel van onze opdrachtgevers helpen we om ook hun eigen digitale competenties te versterken. Training on the job, noemen we dat! Daardoor kun jij steeds slimmer en diepgaander samenwerken en nieuwe skills en technologie toepassen.

Maar is het ook leuk?

We kunnen je vertellen dat we het DDA-bureau zijn waar mensen gemiddeld zo’n 7 jaar zitten. Met af en toe een uitschieter naar boven ;-). Maar dat zijn kille cijfers. Daarachter gaat een wereld schuil van bedrijfsuitjes, salademaandagen, woensdag kennisdagen, (digitale) vrijmiborrels, de lekkerste sushibar en het centrum van Eindhoven op loopafstand. Helaas werken we nu vooral vanuit huis, maar als het echt nodig is zoeken we elkaar natuurlijk fysiek op. Met de nodige afstand uiteraard. Start je als nieuwe collega? Geen zorgen, we hebben een inwerkprogramma op kantoor.
We starten een dag tussen 8 en 10, kijk vooral wat voor jou het beste werkt. Thuiswerken is geen probleem, daar maken we goede afspraken over en je krijgt de beste hardware voor thuis. Verder willen we dat je minimaal 24 dagen vrij neemt om te genieten van vrienden en familie en de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Voor wat hoort wat

Ben jij die bevlogen en enthousiaste developer met al wat werkervaring binnen de bureauwereld (minstens 6 maanden, een werk- of afstudeerstage telt mee)? Dan willen we je erg graag spreken! Als je echt zo goed bent als wij denken, mag je rekenen op een goed salaris en we beginnen direct mee te sparen voor je pensioen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Tot slot kunnen we je vertellen dat we successen altijd als een teamprestatie vieren, waardoor de sfeer top is en elk afgerond project ons hechter maakt.

Dus hoe verder?

Stap 1. Deel je LinkedIn profiel

We maken het je graag makkelijk, stuur ons je profiel, wij zullen ernaar kijken. Wanneer we benieuwd zijn nodigen we je uit.

Stap 2. Speeddate via Teams

We spreken 15 minuten om elkaar te zien en snel te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een match? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Stap 3. Meet the team

We plannen een meeting voor jou en het team. Zo krijg je direct een goed beeld van je toekomstige collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
13 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur