Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Back-end developer

Amsterdam
32-40 uur

ICATT geeft doordachte digitale antwoorden op menselijke vragen. Met digitaal maatwerk en kant-en-klare producten. We ontwikkelen, implementeren en ondersteunen. Altijd in transparante projecten. Altijd robuust en AVG-proof.

We zoeken een echte techneut, om voor onze klanten online applicaties te ontwikkelen. We werken voor organisaties die een maatschappelijke bijdrage leveren, zoals overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, goede doelen en not-for-profit organisaties. Ben jij de back-end developer die we zoeken?

 

Jouw rol

Als back-end developer ben je onderdeel van een scrum-team. Je werkt nauw samen met product owners, UX’ers, testers en andere back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare back-end code, die veilig en gebruiksvriendelijk is. Je werkt aan stand alone maatwerkapplicaties en aan (headless) CMS-gebaseerde oplossingen.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een back-end developer met minimaal twee jaar .net Core ervaring. Natuurlijk ben je accuraat, creatief, heb je oog voor detail en grote lijnen, toon je aanpassingsvermogen, ben je adviesvaardig en een teamspeler en kun je denken in verschillende oplossingen, zowel in- als outside-of-the-box.

Een afgeronde IT-opleiding is een pre, net als ervaring met Content Management Systemen. Ook belangstelling voor of ervaring met front-end werken, komt bij deze functie van pas. Je focus ligt op back-end werk, maar je als je geïnteresseerd bent, kun je ook worden ingezet voor front-end werk, of je hierin verder ontwikkelen.

 

Wat we bieden

  • Goed salaris, passend bij je skills
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Mogelijkheid om parttime en hybride te werken
  • 200 vakantie-uren per jaar
  • Laptop en telefoonvergoeding

Details

Plaatsingsdatum
06 mrt 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur