Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Azure Engineer

Alkmaar

Wij zijn Triple

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan grote (cloud-) migraties van onze internationale klanten? Bij Triple zijn we op zoek naar Azure Engineers om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

Als Azure Engineer bij Triple ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van onze Cloud Solutions op basis van de Azure-stack. Je komt te werken in Team Charlie waar je focus met name zal liggen op de bouw en support van PaaS oplossing op Azure. Onze klanten zitten werelwijd, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. Je werkt nauw samen met onze klanten en ons team van architecten, engineers en developers om de beste oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de requirements. Je hebt een passie voor cloud en je bent bekend met de nieuwste trends en best practices. Je weet hoe je Azure-services kunt gebruiken om schaalbare, betrouwbare en veilige cloud oplossingen te bouwen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het ontwerpen en implementeren van Azure-cloud oplossingen voor onze klanten;

 • Het inrichten en beheren van hosting omgevingen op basis van scripting (ARM templates, Azure CLI en Powershell);

 • Het bouwen en configureren van Azure-services, zoals virtual machines, opslag, netwerken, beveiliging, databases en applicaties;

 • Het inrichten en beheren van build & release pipelines om jouw collega’s te ondersteunen bij de automatisering en integratie van de CI/CD pipelines;

 • Het optimaliseren van Azure-implementaties om te voldoen aan de prestaties en schaalbaarheid eisen;

 • Het bewaken, onderhouden en optimaliseren van (bestaande) Azure-omgevingen om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen;

 • Het oplossen van problemen en ondersteuning bieden bij technische vraagstukken;

 • Het samenwerken met verschillende (competentie-) teams en stakeholders om oplossingen te leveren die voldoen aan de standaarden;

 • Het draaien van 24/7 beheerdiensten.

 
Het team

Als Azure Engineer word je onderdeel van het Charlie Team binnen TechOps. De afdeling TechOps (Technology Operations) bestaat uit ongeveer 40 engineers en is een belangrijke afdeling binnen Triple. Binnen Team Charlie heb je zes directe Azure collega’s. Het team bestaat uit verschillende nationaliteiten en werkt dan ook voornamelijk remote. In deze rol zul je (bij voorkeur) minimaal twee dagen per week op kantoor werken.

Ondanks het feit dat het team deels remote werkt, zijn we wel allemaal onderdeel van Triple. Als we bijvoorbeeld een teamweekend hebben, dan komen we allemaal samen om succes samen te vieren. Daarnaast focussen we binnen de TechOps afdeling op het delen van kennis en ervaring. Dat doen we door iedere ochtend de dag te beginnen met een stand-up, waar iedereen zijn werkzaamheden bespreekt en iedereen om hulp kan vragen waar nodig.

Vereisten

 • Bachelor- of masterdiploma in IT of een gerelateerd vakgebied;

 • Minimaal 3 jaar ervaring met Azure-cloud oplossingen en -services;

 • Kennis van cloudbeveiliging, netwerken en opslag.

 • Ervaring met automatisering en scripting in Azure, zoals PowerShell en ARM-templates.

 • Ervaring met DevOps-methodologieën en -tools.

 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

Details

Plaatsingsdatum
17 apr 2023
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan