Android Developer
Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Word jij onze nieuwe Android Developer?

M2mobi is specialist op het gebied van mobiel. Juist daarom worden wij door klanten gevraagd voor de grotere mobiele projecten. Je kent ons van AH to go, Fit For Free, Heineken & VGZ.

For this role we are looking for candidates living in The Netherlands

Wat ga je doen?

Als Android developer bij M2mobi in Amsterdam maak je deel uit van een enthousiast team dat er elke dag naar streeft om nog beter te worden. ‘Dare to excel!’ is een van onze core values. Het Android team bestaat uit ontwikkelaars die een duidelijke mening hebben over wat goede code is. Hierdoor heeft elk project dezelfde architectuur.

Om je een idee te geven qua stack gebruiken wij in ieder project:

 • Kotlin
 • Clean Architecture & MVVM
 • RxJava 2
 • Dagger 2
 • Verschillende Android Jetpack libraries
 • JUnit 5

Als Android developer heb je dus kennis van de Android SDK maar ook kennis van en ervaring met software architectuur, design patterns en unit & integration testing door middel van Espresso. Onze projecten worden geheel in Kotlin geschreven.

M2mobi werkt doorlopend aan projecten voor veel verschillende nationale en internationale klanten in afwisselende Scrum teams. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een perfect functionerende app. Ieder project is anders en dat maakt het werken als Android developer bij M2mobi afwisselend en uitdagend.

Daarnaast is er ruimte om te spelen met nieuwe technologieën zoals machine learning en AR. Dus werken aan toffe nieuwe features en geen saaie bugs fixen.

M2mobi zorgt ervoor dat op je 1e werkdag je inwerkprogramma klaar ligt en je persoonlijke buddy klaar staat, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Wat voor collega ben je?

Naast een fijne collega ben je een software ontwikkelaar in hart en nieren en deel je onze passie voor mobiel. Verder beschik je over goede analytische vaardigheden en deins je niet terug voor deadlines.

Daarnaast heb je een intrinsieke drang naar het leren kennen van nieuwe technieken en bekijk je zaken vanuit een gebruikersperspectief.

Ben je starter? Ook dan horen wij graag van je.

M2mobi zorgt ervoor dat op de 1e werkdag je persoonlijke buddy klaar staat, zodat je zo snel mogelijk het gewenste niveau bereikt als (junior) Android developer.

Wij zoeken iemand die:

 • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding heeft
 • Ongeveer 3 jaar ervaring heeft
 • Android fan is
 • Ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd is door de mogelijkheden van technologie
 • Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Als jij je cv en een korte motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht. Is dit positief? Dan nodigen wij je uit voor een (virtueel) gesprek.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
01 feb 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur