Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Android Developer

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als Android Developer bij Triple maak je de mooiste apps van begin tot eind. Gedurende de design sessies lever jij input op basis van jouw expertise. Daarbij maak je urenschattingen op basis van de designs. Ook ballpark jij op basis van de requirements. Samen met het volledige Android-team draag je de gedeelde verantwoordelijkheid voor de architectuur van de apps en samen met andere disciplines werk je in scrum teams om de mooiste producten te maken.

Het team waarin je werkzaam zal zijn bestaat uit ongeveer 60 developers, waarvan 10 gespecialiseerd zijn in Android. Zij vinden het belangrijk om verantwoordelijkheden te scheiden in de code en te testen wat ze opleveren. Hiervoor gebruiken ze clean architecture in combinatie met clean code, de code wordt verder voorzien van UNIT testing en waar nodig van UI testen. Uiteraard heb je ervaring met Android Studio, SDK en frameworks.

Verder zul je komen te werken met
– Sketch & Zeplin
– Kotlin Coroutines
– Dagger2
– Retrofit & Mockito

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon heb je natuurlijk ervaring en passie voor Mobile. Omdat je met zoveel verschillende disciplines samenwerkt ben je een teamspeler en probeer je iedereen te verbinden. Om tot de beste producten te komen heb je een analytische en creatieve instelling. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Door meetups, conferenties en social events bij te wonen blijf je uitgedaagd. Daarnaast krijg je van ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent er niet vies van om jouw collegaโ€™s uit te dagen voor een potje Smash Bros.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van het Android platform en je wilt dit blijven uitbreiden;
  • Ervaring met Kotlin, Coroutines/RxJava en Dagger;
  • Je kent MVVM en Clean Architecture
  • Uiteraard ben je een kei in de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ?

๐ŸŒŽ Een innovatieve en creatieve werkomgeving

๐ŸŽฎ Toegang tot de nieuwste games en gadgets

๐Ÿš€ Ruimte om jezelf te ontwikkelen

๐Ÿ˜Ž Passende arbeidsvoorwaarden

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป De beste en snelste laptop van het moment

๐Ÿš‚ Reiskostenvergoeding

๐Ÿ Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

๐Ÿ“ก Internetvergoeding (ja echt)

๐Ÿ“… Een overvolle agenda aan Triple events

๐Ÿบ Gezellige borrels en bbqโ€™s van onze grillmaster

โœˆ๏ธ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met zโ€™n 190โ€™en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Ky Thoes (Talent Scout) via 06-10455961.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur