Android-developer

Amsterdam
32-40 uur

A happy place for nerds

Hou jij van bouwen aan mooie apps voor sterke Nederlandse merken, zoals HEMA, PostNL en Rijksmuseum? Dan is deze Android-vacature iets voor jou!

In ons HEMA-team komt als eerste een plekje vrij. Vorig jaar hebben we voor HEMA een native shop gebouwd met veel focus op een goede ervaring voor de eindgebruiker. Uitdaging nu is die ervaring nog verder te verbeteren en nieuwe features toe te voegen.

Het multidisciplinaire team dat deze app bouwt, bestaat uit een kleine tien mensen. Vanuit Q42 zijn dat meerdere Android- en iOS-developers plus een projectleider. Het team wordt verder aangevuld met designers van Fabrique, een product owner en een businessanalist. Ook haken we standaard testers van Polteq aan. Natuurlijk werken we agile. Vaste stek voor het HEMA-team is ons kantoor aan het IJ. Op dit moment werken vrijwel alle Q’ers natuurlijk vanuit huis vanwege de coronamaatregelen.

Al vanaf het begin hebben we ervoor gekozen om de HEMA-app volledig native te bouwen met Kotlin op Android en Swift op iOS. Bouw en doorontwikkeling doen we in nauwe samenwerking met de klant. We bepalen dus samen de route van de app. Ons inzicht en advies spelen daarbij een belangrijke rol. Sterker nog: regelmatig nemen we zelf het initiatief om nieuwe features te ontwikkelen.

Naast de vaste doorontwikkeling van de app werken teamleden af en toe ook mee aan zogenaamde jumpstarts van een week om nieuwe concepten te prototypen. Vaak is dat dan voor andere klanten van Q42. Aangezien we apps voor meerdere organisaties bouwen, zijn uitstapjes naar andere projecten sowieso altijd mogelijk en switchen Q’ers om de zoveel tijd naar een ander team.

Vind je het tof om een stel van de meest gebruikte apps van Nederland nóg beter te maken? Neem contact met ons op!

Details

Plaatsingsdatum
17 jan 2021
Salaris range
3700 - 5600
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur