Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Allround Online Marketeer

Kootwijkerbroek
24-40 uur

Webleads werkt voor organisaties waarvoor online resultaat cruciaal is. Wij laten hen ervaren dat juist de combinatie van online techniek, optimalisatie & marketing leidt tot resultaat. En dit doen wij op onze eigen wijze. Persoonlijk. Betrokken. Kortom, een internetbureau met een gewaardeerde werkwijze dat opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun online ambitie.

Heb jij de kracht van online ambitie?

Ben jij een echte online marketing specialist en wil jij het maximale uit je campagnes halen? Vind je diversiteit in je functie belangrijk en wil jij werken voor diverse opdrachtgevers uit verschillende vakgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Momenteel bestaat uit ons ambitieuze online marketing uit 6 online marketeers. Omdat we steeds verder groeien zijn wij op zoek naar uitbreiding!

 

Wat ga je doen als Online marketeer?

Als online marketeer creëer, beheer en optimaliseer je zelfstandig online campagnes op verschillende online kanalen voor de aan jou toegewezen opdrachtgevers. Denk hierbij aan SEA, SEO, Social en nog veel meer.

Voor deze opdrachtgevers ben jij meer dan alleen een aanspreekpunt. Je helpt ze bij het realiseren van hun ambitie, je ziet de online kansen en je kunt dan ook op niveau met hen sparren. Je beheert en optimaliseert op basis van data hun online campagnes en met een analytische blik rapporteer je maandelijks. Binnen webleads ben je daarnaast vaak dé specialist voor een specifiek online kanaal en zorg je ervoor dat je collega’s ook van de hoed en de rand weten wat jouw specialisatie betreft. Maar natuurlijk spar en werk je soms ook samen met je collega’s voor dezelfde opdrachtgever, zodat je het beste voor jouw klant kunt realiseren!

Details

Plaatsingsdatum
20 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Kootwijkerbroek
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur