Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Allround developer

Rotterdam
40 uur

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business.

Schrik jij niet van een API-connectie of een spetterende front-end? Bitfactory groeit en is op zoek naar een ervaren allround backender voor ons WordPress team. Bij ons zet je stappen vooruit. We willen het beste bureau van Nederland worden en jij kan ons daarbij helpen. Ben jij toe aan de volgende stap met meer verdieping? Met jouw ervaring wil je vernieuwen, verbeteren en echt maatwerk leveren voor high-performing sites voor onze toffe klanten zoals: Crypto Insiders, Tony’s Chocolonely, TNO, NOS en andere ambitieuze merken.

Jij maakt het mogelijk

Je gaat werken met slimme koppen zoals jij. Denk aan onze Product Owner, Hosting engineers, UX/UI experts en WordPress specialisten. Samen leveren we een heerlijke combinatie van standaardisatie en maatwerk en tackelen we de meest uitdagende projecten voor klanten die inspireren. Denk aan de ontwikkeling van maatwerk plugins en de implementatie van API’s. Je denkt mee over de projectarchitectuur en weet goede inschattingen te maken tijdens onze refinements. Een gemiddelde dag bestaat uit zowel projecten, servicedesk werkzaamheden en eventuele meetings (refinements, demo’s voor klanten en met het team). Benieuwd naar onze klantcases? Bekijk ze hier.

Jij hebt het

Jij weet alles van WordPress. Met PHP, SASS, MySQL, Javascript, React, HTML/CSS en API’s maak je elke site levend. Frontend? Draai jij je hand niet voor om – je zet zonder problemen een eigen Theme in elkaar. Plug-ins en third party tools configureren? Kinderspel, omdat je er controle over hebt kun je juist goed nadenken hoe de klant hier zo goed mogelijk door geholpen wordt. Jij volgt de nieuwste trends en zet deze om in innovaties. Je hoeft geen formele informatica-studie te hebben gevolgd. Jouw drive vinden we belangrijker. Of je nu 2 of 10 jaar ervaring hebt, of je 25 of 45 bent, bij ons telt enthousiasme en intrinsieke motivatie.

Ook breng je mee:

 • Je bent die developer die zelfs na een dag programmeren op het werk, ’s avonds nog in een privéproject of nieuwe techniek duikt.
 • Je hebt energie om snel te schakelen tussen veel verschillende taken en klanten. Hierin kun je goed bepalen wat prioriteit heeft en daar je agenda op afstemmen.
 • Wanneer een project een onverwachte wending neemt, raak jij niet in paniek. Jij weegt snel de opties af, maakt een plan en past je aan.
 • Jouw communicatie skills? Die stellen we op prijs. Van klantdemo’s tot architectuursessies, jij weet hoe je je punt maakt en bent open in communicatie. En natuurlijk kun je je ook afzonderen, de koptelefoon opzetten en de code in duiken.
 • Soms een tandje bijzetten voor het team? Jij doet het.

Dit verdien jij

 • Een salaris waar je blij van wordt (€3.200 – €5.200), 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld voor je droomtrip;
 • Zelf regelen hoe je pensioen eruit ziet, afgestemd op jouw behoeften;
 • Een snelle MacBook Pro? Staat klaar;
 • Reiskostenvergoeding, hoe je ook reist;
 • Persoonlijke groei met een ontwikkelingstraject en een eigen opleidingsbudget;
 • En lunch? Die is elke dag een feestje met Jeannette. De ene dag omelet, de andere dag pannenkoeken!

Extra’s waar jij op kan rekenen:

 • Bij een goede balans tussen werk en privé hoort zowel de mogelijkheid om op kantoor als thuis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. Een keer sporten na de lunch of eerder weg voor een voetbalwedstrijd of concert? Bij ons kan dat. Want we snappen dat het leven niet enkel om werk draait. We vertrouwen erop dat je in staat bent om je eigen werkdag goed in te delen.
 • Leuke uitjes, iedere donderdag een Bitborrel, Bittalks waar kennisdeling centraal staat en 1 keer per jaar hebben we zelfs een Bit Festival waar we ook klanten en interessante sprekers uitnodigen. En mocht je van voetbal houden; we hebben drie Feyenoord stoelen. Doe er je voordeel mee.
 • Een nette communicatie-vergoeding

Hier maak jij het waar

Het WordPress team bestaat uit 7 mensen. Samen bieden we maatwerk aan klanten. Bij ons is de werksfeer relaxed en de humor flauw – en dat vinden we best oké. We hebben de ambitie om op interessante conferenties van ons te laten horen.

“Ik begon als junior en groeide snel door naar senior. Bitfactory geeft die ruimte. Daarnaast is er weinig verloop van collega’s, veel collega’s zitten hier al enkele jaren en daar zijn we trots op.” Mike, managing director WordPress team.

Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat. We groeien en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan.

Ben jij een Bit?

Snel schakelen, gezelligheid, samen groeien – dat is wat we doen. Solliciteer dan nu. En wie weet, pak jij wel die lead op het volgende Bitfest (of ben je er gewoon gezellig bij).

Sollicitatieproces

Eerst ontmoet je Joris of Johannes en Vera. Zij willen weten wat jou drijft. Waarom houd je van je vak? Wat leer je in je vrije tijd? Daarna praat je met Mike en een ervaren developer uit het team. Hier gaan we de diepte in en horen graag meer over jouw technische kennis.

Heb je een vraag over het proces?
Bel of app met onze Recruiter Vera via +31 6 51 98 20 89.
Je kan voor inhoudelijke vragen ook altijd even met Joris bellen via +31 6 12 34 56 66.
De vacature staat op de werken bij site van Bitfactory

Details

Plaatsingsdatum
13 mei 2024
Salaris range
3200 - 5200
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur