Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Allround Designer

Noordwijk
32-40 uur

New Story werkt multidisciplinair met superspecialisten en veelzijdige generalisten. In die laatste categorie hoor je als ervaren allround designer. Je bent een creatief dier dat van alle markten thuis is en merken visueel weet te vertalen naar brand assets. Die je weer vastlegt in grids en libraries. Op basis hiervan ontwerp je responsive websites, maar net zo makkelijk die animated bumper, brochure, poster, flyer en dat bierviltje. U vraagt, wij draaien, daar ben je minder van. Je luistert naar je brandteam en verdiept je grondig als je met een opdracht start. Je begrijpt de context en het doel voordat je ontwerpt en verrijkt.

Wil je jouw expertise relevant doorontwikkelen in een wereld die doorlopend andere dingen van je vraagt? Lees dan vooral verder.

Ik wil solliciteren

Wat je doet als allround designer bij New Story

 • Je denkt mee over de strategische uitgangspunten voor brand designs.
 • Je ontwerpt en verfijnt identities voor uiteenlopende merken, producten en services.
 • Je maakt merkrelevant design o.b.v. bestaande concepten en de creative brief die je regelmatig zelf ophaalt met de klant.
 • Je ontwerpt online applicaties, presentaties, motion graphics en allerlei vormen van print.
 • Je bouwt mee aan de toekomst van New Story. Alles wat we doen, kan altijd beter.
 • Je groeit mee met New Story.

Wat we graag bij je zien

Je hebt een geweldig gevoel voor design en weet dit tot leven te brengen in programma’s zoals, Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop en After Effects. Aanvullend heb je ervaring met Figma, Sketch of XD. Ondanks jouw creatieve geest weet je werkzaamheden op een gestructureerde wijze aan te pakken.

“Hire for attitude, train for skills”, dat mantra past goed bij New Story. Maar schiet je op delen nog te kort en wil je dat compenseren met een flinke dosis leergierigheid? Wij willen graag het gesprek met je aangaan.

Komt het rijtje waar je geen bingo op hoeft te scoren:

 • Ervaring of affiniteit met sitebuilders als Webflow.
 • Up to date kennis van de digitale aanlevering van documenten naar drukkers.
 • Kennis van responsive design, en als het even kan ook van HTML/CSS.
 • Werkt gestructureerd en secuur.
 • Je maakt je prima verstaanbaar in het Engels.
 • Maakt makkelijk verbinding met klanten.
 • Investeert in je zelf vanuit de wil om beter te worden.

Wat je van ons kunt verwachten

Uiteraard een prima salaris en alle toeters en bellen die bij goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de omgeving die we bieden. Hoog op het duin met uitzicht over zee word je ondergedompeld in een gezond ambitieuze cultuur waar een divers team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. Je krijgt studietijd om je door te ontwikkelen, misschien wel in ons innovatielab. Evenwel geldt dat we niet zoveel met lineaire leerprocessen hebben. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij New Story.

Jouw hardware

Voor fanboys & girls goed nieuws: we werken met opgevoerde MacBooks die je op kantoor koppelt aan goed uitgeruste werkstations. Sinds Corona weten we het zeker, thuis tikt het toetsenbord net zo lekker. Ook daar helpen we je met de set-up die je nodig hebt.

Over New Story

Wij zijn Creative Marketing Engineers die elke dag aan vooruitgang werken. Wij geloven dat de groei van onze Newstorians vooruitloopt op de digitale evolutie van klanten. Ons team telt 70+ experts die je grofweg kunt opdelen in strategen, creatieven, marketeers, UX-ers en een multidisciplinaire groep ontwikkelaars. Samen maken we mooie dingen die werken. Dat zie je met name terug in de doorlopende ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen.

Meer over New Story

We maken tijd

Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst met een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van New Story mee.

Mail je CV naar Samantha den Boer via samantha@newstory.nl. Een link naar een up-to-date LinkedIn profiel rekenen we ook goed.

Details

Plaatsingsdatum
04 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Noordwijk
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur