Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Allround back-end developer

Amsterdam
32-40 uur

A happy place for nerds

Ben jij een allround back-ender die mooie producten met hoge gebruiksvriendelijkheid wil bouwen? Dan hebben we een toffe plek voor je bij onze happy place for nerds!

Maatwerk
Bij Q42 doen we maatwerk. Geen enkel project is een herhaling. Twee keer hetzelfde bouwen vinden we niet alleen saai. We geloven vooral dat elke uitdaging vraagt om een specifieke oplossing. Aan het begin van een nieuw project staat de tech stack zelden helemaal vast. Het team van developers en projectleider bepaalt zelf welke stack het meest geschikt is.

Mooie producten voor eindgebruikers
Wij houden van back-enders die hierin kunnen meebewegen. Engineers die een bepaalde stack niet als hoofddoel van software development zien maar meer als een middel. Een middel om toffe producten voor eindgebruikers te ontwikkelen. Of er dan bijvoorbeeld .NET, Node.js of Go gebruikt wordt, is secundair.

Autonoom werkende teams
Als back-ender ben je onderdeel van één projectteam. Onze teams werken altijd autonoom. Zo’n team bestaat uit meerdere engineers (al naar gelang de uitdaging zijn dat back-enders, front-enders en app developers) en een projectleider, aangevuld met designers van bijvoorbeeld Fabrique, externe testers, plus de product owner en businessanalist van de klant. Vaste stek voor de teams is ons kantoor in Den Haag en Amsterdam. Natuurlijk werken we ook deels remote.

Nieuwe dingen leren
Allround back-enders met veel ervaring hebben vaak een belangrijke, richtinggevende rol binnen een project. Je zit dan niet alleen maar te proggen maar je denkt ook mee met de klant over bijvoorbeeld schaalbaarheid. En junior en medior back-enders kunnen zich bij Q42 heel makkelijk in de breedte ontwikkelen, want er valt bij elke klant iets nieuws te leren. Ideaal als je graag uitstapjes maakt naar een andere taal!

Afwisseling gegarandeerd
Als allround back-ender heb je dus veel afwisseling bij Q42. Ook bij lopende grote projecten zoals PostNL, HEMA en Philips Hue zijn we continu bezig met nieuwe functionaliteiten, het upgraden van frameworks en het optimaliseren van de tech stack. Bovendien zijn kleine uitstapjes naar andere projecten binnen Q42 altijd mogelijk: bijvoorbeeld één of twee weken een prototype bouwen voor een klant in Den Haag of Amsterdam.

Wil je meer weten over deze back-end vacature bij onze happy place for nerds? Check dan https://werkenbij.q42.nl/allround-backender!

Details

Plaatsingsdatum
02 jan 2024
Salaris range
2500 - 6500
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur