Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Afstudeerstagiairs

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Afstudeerstagiairs
32-40 uur per week – Amsterdam

Op zoek naar een leuke en leerzame afstudeerstage? En volg je een HBO of WO-opleiding op het gebied van design, communicatie of development?

Ons advies: doe dit binnen een creatieve omgeving waarin je écht wat leert van specialisten die je met alle liefde helpen. Juist, bij ons.

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website; wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We groeien snel en kunnen daardoor binnen meerdere teams versterking gebruiken.

Wat jij gaat doen

Zo breed als ons scala aan opdrachtgevers is, zo lang is de lijst met opdrachten die we jou te bieden hebben. Heb je een idee voor een onderzoek op het gebied van development of denk je ons Design team misschien verder te kunnen helpen? Nice! Wij gaan heel graag met je om tafel. Ook als je zelf nog geen idee hebt over een opdracht, want wij denken graag met je mee.

Wie wij zoeken

Je volgt een hbo- of universitaire studie op het gebied van design, communicatie of development
Je beheerst de Nederlandse taal goed
Je bent ontzettend leergierig
Het werken bij een bureau en de dynamiek die daarbij hoort, lijkt je heel tof!

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en ben je altijd verzekerd van de beste begeleiding door fijne collega’s!

Hebben we je interesse?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@keyagency.nl. Wij nemen snel contact met je op!

Details

Plaatsingsdatum
18 feb 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur