Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Afstudeerstage online marketeer (incl. traineeship)

Breda
128-160 uur

Neem Voorsprong. Netvlies

Afstudeerstage online marketeer
Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een afstudeerstage met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomstage.

Full-time / Part-time · Breda

Over ons
Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen wij de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.Bij Netvlies werken we zonder managers. Dit betekent niet dat je als stagiair aan je lot wordt overgelaten. Het betekent wél dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bijvoorbeeld om zelf je onderzoeksvraag te formuleren, zelf je planning te beheren en, samen met je begeleider, persoonlijke doelen op te stellen en hier tijdens je stage actief aan te werken.
Over een stage bij Netvlies
Hier krijg je de mogelijkheid om als volwaardig teamlid mee te draaien in een scrumteam en te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en trends. Je krijgt een persoonlijke begeleider met kennis en kunde op het gebied van online marketing (SEO/SEA) en het gereedschap dat jij nodig hebt om aan de slag te gaan.

Volg je een HBO of universitaire studie? Denk je dat je binnen ons innovatieve en jonge team als een vis in het water bent en veel toegevoegde waarde kunt leveren? Wij geven ambitieus talent graag de ruimte om zich verder te ontplooien.

Daarvoor bieden wij..
een afstudeerstage als online marketeer met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Naast een mooie stagevergoeding en de juiste begeleiding van een collega met een relevante inhoudelijke expertise, zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze medewerkers en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

We bieden jou als afstudeerder parallel aan de afstudeeropdracht een traineeship aan waarbij je tijdens deze periode verschillende trainingen mag volgen (bijv. klantcontact of Scrum) en op een domein inhoudelijk verder wordt opgeleid (bijv. specialisatie in SEO of SEA).

  • De tijdsinvestering voor het traineeship is +/- 4 uur per week. Je hebt daarmee voldoende ruimte voor de afstudeeropdracht, waarin we jou ook begeleiden en samen de voortgang bewaken.
  • Je leert als studenten onderling ook van elkaar omdat we proberen een groep van 6-8 afstudeerders per half jaar in onze organisatie te laten deelnemen. We faciliteren hiervoor ook sessies zodat jullie elkaars discipline beter leren begrijpen, multidisciplinair leren werken en tegelijkertijd hulpvragen kunnen stellen in de voortgang van het afstuderen.
  • We dragen hiermee bij aan de t-shaped professional die het bedrijfsleven vandaag de dag graag aan boord ziet komen.
  • Het afstuderen bij Netvlies draagt sterk bij aan jouw gedragsontwikkeling. We werken vanuit de besturingsfilosofie van zelforganisatie waarin autonomie en eigenaarschap de kern vormen. Bewustzijnsontwikkeling heeft daarmee een centrale plek binnen de organisatie en draagt bij aan de weerbaarheid en veerkracht van de student.
  • Het traineeship draagt daarnaast ook bij aan het versterken van jouw diepgaande kennis en skillset (competenties).

Details

Plaatsingsdatum
28 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Breda
Dienstverband
Stage
Aantal uren
128-160 uur