Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

AFSTUDEERSTAGE .NET DEVELOPER

Rotterdam
24-32 uur

Werken bij W3S Digital betekent werken in een close, betrokken team. Werken aan de platforms van leuke, uitdagend en zorgvuldig uitgekozen klanten. Maar ook werken met goed gereedschap op een prettige werkplek (thuis of op kantoor). Werken voor een bedrijf dat zich inzet voor jouw persoonlijk en professionele ontwikkeling. Misschien staat jouw volgende baan hier wel onder!

Studeer af bij W3S Digital!

Met 22 jaar ervaring in het op- en begeleiden van jong talent zijn wij de ideale omgeving om je studie te ronden. Als innovatief bedrijf met veeleisende opdrachtgevers hebben we altijd voldoende uitdaging op de plank voor een mooi onderzoek of om voor het eggies mee te draaien in de operatie.

We gooien je direct in het diepe. Wij geloven namelijk niet in gepriegel aan een onbelangrijk intern proefballonetje dat niemand gaat gebruiken. Je gaat vanaf dag 1 bijdragen  aan de bedrijfskritische systemen van onze klanten. En dan uiteraard op een verantwoorde wijze met de juiste begeleiding, ondersteuning en met reeële verwachtingen passend bij jouw ervaring.

Als jij een vrolijke, enthousiaste en gedisciplineerde work-ethic meeneemt, gaan wij je helpen met je afstuderen en zorgen we dat je de beste developer wordt die je kan zijn. En hou er je als het goed is ook nog een toffe baan bij W3S aan over <3

Details

Plaatsingsdatum
20 apr 2022
Salaris range
500 - 500
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Stage
Aantal uren
24-32 uur