Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Accountmanager

Utrecht
128-160 uur

Account Manager

Wij zijn DIJ: een zeer betrokken digital development bureau. Wij helpen bedrijven zoals de KNHB, GGN en Staff Capital met het digitaliseren van hun core diensten. Zij lopen voorop door een digitale focus op processen en gebruiksvriendelijkheid. Met een club van 30 enthousiaste, gedreven en (niet geheel onbelangrijk) gezellige collega’s streven we elke dag naar beste kwaliteit. #morgenbeterdanvandaag

Groei

DIJ groeit lekker autonoom door; We hebben een stevige én mooie klantenbasis waar we trots op zijn. Partners waar we niet vóór werken, maar juist mee samenwerken. En die bovendien tevreden zijn over de samenwerking; klanttevredenheid is de belangrijkste KPI voor onze development teams!

Wij hebben de ambitie om de komende jaren lekker door te groeien om deze en nog meer klanten nóg beter te kunnen helpen bij hun digitale uitdagingen. Daarvoor zoeken we een ervaren Account Manager die samen met ons dit bedrijf in de komende jaren gaat verdubbelen en met ons mee gaat ondernemen. We zoeken iemand met een bewezen track record en bij voorkeur een netwerk in Utrecht om ons nieuwe kantoor daar samen te laten groeien.

Functie

Als accountmanager ben je een onderdeel van het commerciële team van DIJ waarbij jij verantwoordelijk bent voor het opbouwen van sterke relaties met bestaande klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor deze partners. Jij begrijpt hun behoeften en doelstellingen en helpt ze om deze te bereiken. Klanten kloppen bij jou aan met al hun wensen en uitdagingen.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het signaleren en aanpakken van kansen om de samenwerking met bestaande klanten uit te breiden. Door proactief te zijn en goed te luisteren naar de behoeften van de klant, weet je nieuwe mogelijkheden te ontdekken en hierop in te spelen.

Samen met de New Business Developer zorg je dat we nieuwe klanten aansluiten en je werkt nauw samen met onze Business Designer (Matthijs) die ideeën en uitdagingen van klanten inhoudelijk concreet maakt. Samen zorgen jullie voor de groei van DIJ.

Bij DIJ is het goed helpen van onze klanten erg belangrijk. We gaan ze niets verkopen, maar op zoek naar de klanten die we het beste kunnen helpen. Jij gaat dus niet voor de korte klap, maar vindt de uitdaging in het langzaam maar zeker enthousiasmeren van de juiste grote klant, zodat wij hen kunnen versterken met digitaal DNA.

Voor als je van lijstjes houdt

 • Je bent een enthousiaste, resultaatgerichte accountmanager
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt de focus op het opbouwen van sterke relaties en bent het liefst onderweg, bij klanten of in gesprek met prospects.
 • Je hebt affiniteit met en kennis van digitalisering en software development, maar het allerliefst hebben we dat je al eens aantoonbaar succesvol bent geweest in deze rol bij een bureau.
 • Je hebt een sterk commercieel inzicht en beschikt over de vaardigheid om kansen te identificeren en aan te pakken
 • Je bent ambitieus, planmatig en wordt niet bang van de vrijheid, zelfstandigheid en de zichtbaarheid die absoluut bij deze functie horen
 • Je bent een teamspeler met de vaardigheid om effectief samen te werken met interne teams, New Business Developer en Business Designer. Het liefst trek je samen op in commerciële trajecten.
 • Je weet wat er nodig is om een (potentiële)klant te begeleiden en een stap verder te brengen in ons verkoopproces.
 • Je bent een gesprekspartner op het niveau van Manager IT/Digital/Innovatie en Product Owners van middelgrote bedrijven

Wil je je vastbijten in commerciële vraagstukken in de complexe dienstverlening? We bieden je een uitdagende positie waarin je je ideeën, energie en inzichten kan toevoegen aan een jong commercieel team. We zouden het top vinden als jij met ons meegroeit en de commerciële strategie mede vormgeeft.

Dit zoek jij in een baan

 • Uitdagende projecten bij mooie klanten met grote digitale ambities
 • Gestructureerde doorontwikkeling (je vindt het prettig als wij je daarin stimuleren)
 • Een ambitieuze organisatie die aan het groeien is, zodat jij je energie kwijt kan
 • Een cultuur die is gebouwd op gelijkwaardigheid, respect, samenwerking en kwaliteit
 • Gezelligheid met af en toe een knaller van een feest
 • Flexibele werktijden en werkplek (gedeeltelijk thuiswerken en op kantoor in Apeldoorn of Utrecht)
 • MacBook & iPhone van de zaak
 • Beloning: € 4.500 – € 6.000 + bonusregeling

Details

Plaatsingsdatum
18 jul 2023
Salaris range
4500 - 6000
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan
Aantal uren
128-160 uur