Accountmanager

Om onze geweldige opdrachtgevers de zorg te bieden die ze verdienen, zijn wij op zoek naar een fulltime teamplayer. Iemand die ervaring heeft binnen het brede speelveld van marketing communicatie waarin opdrachtgever, strategie en creatieven samenkomen en die affiniteit heeft met online projecten.

 

Over Redmatters

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

 

We gaan terug naar het hart van een merk. Waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen.

 

De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos bij Redmatters, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in het verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

 

Redmatters is een creatief marketingbureau met in-house strategie en creatie. We bieden een breed pakket aan diensten en voorbeelden van ons werk vind je bij cases op onze site. 

 

Functieomschrijving Accountmanager

Voor ons groeiende team zijn we op zoek naar een accountmanager die de vraag van onze opdrachtgevers weet te vertalen naar concreet advies en opdrachten. Dat klinkt eenvoudig, maar vraagt een scherpe luisterhouding en ervaring in het communicatie- en marketingvak. Naast het verzorgen van een aantal accounts, zowel commercieel als non-profits, lever je ook een actieve bijdrage aan strategie, concepting en advies. Ervaring in het brede spectrum aan middelen die voorbij komen bij een creatief bureau als Redmatters, is nodig.

 

Als accountmanager draag je de verantwoordelijkheid voor verschillende klanten, de accountplannen en de projecten. Adviseren, samen met art-directors, designers, developers en projectmanagers komen tot mooie oplossingen voor merken, het verzorgen van productiebegeleiding, planning en budgetbewaking behoren tot jouw taken. Je bent verantwoordelijk van begroting tot en met factuur, maar bovenal voor de glimlach op het gezicht van de opdrachtgever. We zien onszelf als onderdeel van de opdrachtgevende organisatie en daarom willen we altijd dat stapje extra zetten. Dat doen we voor elkaar, het team en voor het succes van de opdrachtgever.

 

Wat we verwachten

Om de functie van accountmanager te kunnen vervullen, moet je naast je hbo denk- en werkniveau een gezonde dosis lef hebben. Lef om opdrachtgevers professioneel tegemoet te treden en nieuwe leads te verzorgen. Je streeft een hoog niveau na en je haalt voldoening uit een continu verbeterproces. Jij ziet kansen, zelfs – of misschien juist – bij een tegenslag. Door jezelf te zijn, lever je een positieve bijdrage aan het team.

 

Je hebt het vermogen om klantvragen te vertalen naar commerciële kansen en je weet projecten met zorg en aandacht te managen. Je bent een spelverdeler die de juiste spelers op het juiste moment koppelt aan de projecten. Je zorgt ervoor dat elke schakel zijn of haar bijdrage op tijd, met plezier en volgens de juiste condities levert. Praktijkervaring bij een bureau als Redmatters is een duidelijke pré.

 

Wij bieden

• Uitdagende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers

• Een inspirerend en divers team

• Ruimte en ondersteuning voor ambities

• Open organisatie waarbinnen je mee kunt denken

• Fulltime functie (40 uur per week)

• Twee prachtige en inspirerende werklocaties in Amsterdam en Zeewolde

 

Procedure

Pas jij naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie/thee, koekjes en goede vragen. Jij voor de antwoorden en voorbeelden van je beste projecten. Heb je vragen voor ons? Stel ze gerust. Na het eerste gesprek willen we komen tot twee kanshebbers.

 

Als je één van hen bent, zullen we je vragen om een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Vooraf zul je een briefing ontvangen, zodat je weet wat je kunt doen tijdens dat dagdeel. Daarna volgt de keuze en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega! De sollicitatieprocedure verloopt via Amacom.

 

Sollicteren kan via onze site: 

Gezocht: Ervaren Accountmanager

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan