Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Accountmanager Digital

Breda
40 uur
In deze rol als Accountmanager Digital hoor je bij het Sales- en Marketingteam en je taken bestaan uit het zorgen voor bestaande klanten en het binden van nieuwe klanten binnen onze markten: Zorg, Onderwijs en Kennis- en ledenorganisaties.

Hier loop jij warm voor:

Samen met het Sales- en Marketingteam de doelstellingen realiseren!. Het signaleren van kansen en deze benutten waardoor we nieuwe klanten mogen verwelkomen, geeft jou veel voldoening. Je krijgt energie van het opbouwen en behouden van een goede klantrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een professioneel, betrouwbaar en eerlijk advies. Klanttevredenheid staat bij jou hoog op je prioriteitenlijst en je doet nét dat stapje extra om onze klanten blij te maken en te houden.

Dit ga je doen:

 • Je hebt een 10-tal klanten onder jouw hoede, met hen onderhoud je een warm contact. Door jouw luisterend oor en je in te leven in hun wensen en te bedenken hoe onze dienstverlening daarop kan aansluiten, kun je hen voorzien van een passend advies.
 • Je zorgt voor je eigen lead generatie waarmee je de doelen op het gebied van nieuwe klanten aanbrengen haalt.
 • Het verzorgen van pitches en aanbestedingen, waarbij je nauw samenwerkt met de projectteams.

Hier herken jij jezelf in:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, in de richting Commerciële Economie, je hebt aantoonbaar ervaring in het salesvak en je kennis met betrekking tot sales is up-to-date, zodat jij kunt bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen op het gebied van Sales. Ook jouw resultaatgerichtheid en je doelgerichtheid helpen hier bij.
 • Onze dienstverlening behoort tot de ICT branche. Daarom vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met de online wereld (ICT en internet).
 • Doordat jij betrouwbaar bent, je afspraken nakomt, heldere rapportages oplevert en in ons systeem bijhoudt wat je wanneer met wie hebt afgesproken, bouw je aan langdurige relaties met onze (nieuwe) klanten en zorg je voor de klanttevredenheid.
 • Je ligt goed in de groep, je vindt makkelijk aansluiting, je bent een energieke persoon met een positieve instelling en een hoge gunfactor. Hierdoor werken we op een aangename manier samen, binnen het team en met de klant.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Je werkt in een leuke, uitdagende rol en je draait daarbij mee in een dynamische en volop groeiende organisatie. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Wat bieden wij?

Naast een hele goede privé-werk balans, waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en een uitdagende rol, hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden:

 • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
 • Laptop en een internet/telefoonvergoeding
 • Een mooi leasebudget en de mogelijkheid je huidige leaseauto mee te nemen
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
 • Parttime en/of thuiswerken
 • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
 • Een persoonlijk budget voor opleiding, studie of coaching
 • Onbeperkt speeltegoed op onze flipper- en arcadekast
 • Deelname aan onze Kennissessies, de WoensdagAvondTraining, Weerwolvenavondjes, vrijdagmiddagborrels en uiteraard wordt er heel regelmatig iets leuks georganiseerd (elk jaar een weekendje weg met partners, BBQ, Paasontbijt, Sinterklaas, Kerstdiner.

Spreekt het je aan?

Ben jij enthousiast over wie we zijn en wat we doen, en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Neem dan contact op met Regina (HR-adviseur), via 06 – 1883 6269 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. Heb je vragen over deze vacature? Ook dan staat Regina je graag te woord.
We horen graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
11 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Breda
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur