Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Accountmanager bij Weekend

Breda
32-40 uur

Jij vertegenwoordigt Weekend Creative Agency en bent het visitekaartje voor nieuwe en bestaande klanten. Je weet iedere keer die perfecte match te vinden en verleiden. Hierbij creëer je de juiste omstandigheden voor de organisatie om te groeien, ons team om te shinen vanuit hun kracht en de klant om hier de vruchten van te plukken.

32-40 uur per week | Breda / hybride

Wat ga je doen als accountmanager bij Weekend?

Je hebt aangeboren commerciële voelsprieten. Niet om klakkeloos alles te verkopen wat los en vast zit, maar om aan te voelen welke klanten en projecten bij Weekend passen én wat die klant nodig heeft. Qua ambitie en qua match. Klanten waar ons team blij van wordt en die bijdragen aan onze commerciële doelstellingen.

Ook bij bestaande klanten weet jij als geen ander wat zij nodig hebben om hun doelstellingen waar te maken en hoe wij daar – als bijzonder toffe club creatieven – optimaal bij kunnen helpen. Vanuit deze rol spot je kansen en bouw je aan een relatie.

Buiten onze (digitale) muren vertegenwoordig jij wie we zijn en waar we voor staan. Jij bent, voelt, ademt en leeft het Weekend DNA wanneer je met prospects of klanten schakelt. Je weet wat ons bijzonder maakt en past daar perfect bij, zonder je eigen stijl en identiteit te verliezen.

Tijdens pitches durf je de lead te nemen. Je weet exact wie je wanneer moet aanhaken om de klant te geven wat zij zoeken en om die deal voor Weekend binnen te halen. Met jouw continue flow van inkomend werk hoeven we ons geen zorgen te maken over een gezonde werkvoorraad en zorg je voor een goede balans in type jobs.

Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend homies kun je namelijk ook bouwen op de collega’s uit de andere Handpicked agencies met de meest uiteenlopende expertises: van web, app en digital tot AR en VR – en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Lab.

Wie is Weekend?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al drie jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (Gouden DIA Award, Dutch Search Award, Website van Jaar Award, FD Gazelle).

Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken – zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.

Jij past als accountmanager goed bij Weekend als jij…

 • minimaal een jaar relevante werkervaring hebt (bij een agency is een pré);

 • goede ‘voelsprieten’ hebt voor commerciële kansen;

 • je sneller closed dan de deur van Abel;

 • gevoel hebt voor de relatie; je begrijpt klanten, hun behoeften en belangen – om daar vervolgens vanuit de inhoud op te kunnen acteren;

 • de juiste energie en positiviteit meeneemt; je bent een aan- en doorpakker;

 • zelfstandigheid bezit; je schakelt veel en graag met collega’s, maar onderneemt ook zelf stappen;

 • klaar bent om samen te knallen, groeien en genieten!

Wat heeft Weekend jou te bieden?

 • Een ervaren en ambitieus creatief team, dat staat te popelen om met je te sparren. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;
 • Persoonlijk leer- en ontwikkelplan, en leren van en met superslimme collega’s en vakexperts om je heen;
 • Werken in een modern kantoor mét dakterras en bar in Breda (neem hier alvast een kijkje). Ook krijg je de ruimte om thuis te werken;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Breda woont);
 • Onbeperkt toegang tot coaching sessies van 25+ professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out, relaties, carrière en meer;
 • 26 vakantiedagen;
 • Prima pensioenregeling;
 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;
 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;
 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.

Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
Weekend is onderdeel van Handpicked agencies, dé familie van superspecialisten. Wij zoeken de magie waar specialismen samenkomen en we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 10 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega’s, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. Tegelijkertijd bieden we je binnen onze specialistische agencies een hoge betrokkenheid op de werkvloer zoals een kleine werkgever. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine door te bellen of appen naar 06-14339916.

Details

Plaatsingsdatum
11 apr 2023
Salaris range
-
Plaats
Breda
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur