Accountmanager

32-40 uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Groei je met ons mee?
Een sprankelende vertegenwoordiging van Greymen&Co bij onze opdrachtgever én een kritische vertegenwoordiging van onze opdrachtgever binnen ons team. Dat kun je gerust een uitdagende rol noemen. Hou je daarvan? Lees dan even verder!Omdat we flink groeien hebben we een positie voor een accountmanager die met ons mee wil groeien. Iemand die digitaal bloed door haar of zijn aders heeft stromen en die de relatie met onze opdrachtgevers nóg sterker maakt. Ben jij dat? Aangenaam!

Wij zijn Greymen&Co
Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 30 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat ga jij doen?
Je vertegenwoordigt onze opdrachtgever binnen ons team. Dat betekent dat jij als geen ander weet wat onze opdrachtgever belangrijk vindt en hoe we hem of haar gelukkig maken. Niet alleen in termen van geld en resultaat, maar ook wat betreft communicatie en samenwerking. Dat we heel diverse opdrachtgevers hebben – van startup tot gevestigde orde en van FMCG tot overheid – maakt voor jou niet uit, jij past je stijl razendsnel aan naar waar de situatie om vraagt.

Aan de andere kant vertegenwoordig je Greymen&Co bij onze opdrachtgever. Met jouw uitgebreide kennis van het digitale domein begrijp je wat we onze opdrachtgevers te bieden hebben. Van strategie tot optimalisatie, van website tot campagne en van search tot social, je denkt in de breedte mee met onze opdrachtgever, geeft advies en schuift op het juiste moment de juiste specialist naar voren. Je denkt niet project, jij denkt relatie. Zo zorg je ervoor dat we van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn en commerciële groei realiseren.

Jouw verantwoordelijkheid is dus om voor een win-win situatie (sorry, beetje afgezaagd, maar het geeft wel goed aan wat we bedoelen) te zorgen en deze op lange termijn vast te houden.

Wie zoeken wij?
We verwachten veel van je, dit bijvoorbeeld:

  • Bureau-ervaring is essentieel, bij voorkeur minimaal 5 jaar in een gelijksoortige rol
  • Je hebt uitgebreide ervaring in het digitale domein
  • Je bent empathisch en weet prima tussen de regels door te lezen
  • Je houdt ervan om in teamverband te werken en anderen te laten shinen
  • Je denkt commercieel, op een aangename manier
  • Je weet hoofdzaak en bijzaak goed van elkaar te scheiden
  • Je vindt het heerlijk om een mooi voorstel te maken, of het nu een document of een presentatie is.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent energiek en sociaal
Wat vind je bij ons?
Een superleuk, gevarieerd en gezellig team met een gezonde instelling; we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een bedrijvige, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Voor maar vooral ook mét klanten die ons team en onze aanpak enorm kunnen waarderen.Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s.

Details

Plaatsingsdatum
28 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur