Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Backend Developer

Leiden
40 uur

Duurzaam Digitaal veranderen

Backend Developer

Als backend developer help jij mee om de websites voor onze klanten te bouwen, nieuwe features te ontwikkelen of websites verder te optimaliseren. Dit doen we, uiteraard, in Drupal en met Laravel. Bij SWIS kun je niet om Drupal heen, alles wat wij zo ongeveer doen ademt Drupal.

Jij.

Als Drupal Developer help jij mee om de websites voor onze klanten te bouwen, nieuwe features te ontwikkelen of websites verder te optimaliseren. Dit doen we, uiteraard, in Drupal. Bij SWIS kun je niet om Drupal heen, alles wat wij zo ongeveer doen ademt Drupal.

We kiezen onze klanten, dat wil zeggen dat we niet zomaar iedere klant aannemen, maar wij kiezen klanten waar wij ons prettig bij voelen en het liefst een projecten met een maatschappelijke doel. We werken voor klanten uit de zorg, uitgevers, semioverheid en non-profits (NPO’s).

Wij.

Bij SWIS geloven we, en staan we voor, een open, eerlijk en betrouwbaar internet en elk lijntje code wat we bij SWIS schrijven draagt daar aan bij. Een plek voor iedereen ongeacht je rijk of arm bent en wat je geslacht, geaardheid, huidskleur, politieke overtuiging ook is.

Een internet waar je niet hoeft na te denken of de informatie die je leest wel betrouwbaar is en geen #fakenews.

Bij SWIS bouwen website en applicaties, voor onze klanten, waarmee we het internet elke dag een stukje mooier en beter proberen te maken. Wij doen dit door onze klanten te helpen met hun transitie naar digitaal meesterschap. Die transitie noemen we Duurzaam Digitaal Veranderen.

Maar, de bouw aan een open internet, dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig. Met jouw code draag jij bij aan een mooier internet.

SWIS =

  • Werken bij het leukste bedrijf van Leiden.
    Het bewijs: de medewerkers van SWIS waarderen SWIS met een 8,3 als rapportcijfer!
  • Een goede beloning voor jouw harde werken is fijn, maar wij geloven dat werkgeluk nóg belangrijker is. Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk.
  • Als je bij SWIS komt werken, is er een grote kans dat je aan de slag gaat met projecten waarvoor we awards in de wacht hebben gesleept. Hoe tof is dat! Nog leuker, wellicht draag jij, met jouw code, bij aan een extra gevulde SWIS-prijzenkast.
  • SWIS is ook een open-source digitale speeltuin waar we proberen voor te lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma’s en talen zoals bijvoorbeeld Drupal.
  • Bij SWIS werken we uitsluitend met de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. Je krijgt de kans om jouw skillset continu bij te schaven door middel van trainingen en cursussen.
  • Genoeg tijd voor plezier. Wat dacht je van elke maand een sporten samen met je collega’s, hackathon’s, tafelvoetbal- en Super Mario kart-toernooi, maar ook het legendarisch SWIS-weekend in september.

Details

Plaatsingsdatum
23 mei 2023
Salaris range
2650 - 4500
Plaats
Leiden
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur