Accountmanager
160-180 uur

WIJ ZIJN REDKIWI.nEEN ROTTERDAMS CREATIVE DIGITAL AGENCY.nDigitale denkers en makers voor ambitieuze merken. Merken die innovatie en digitale groei omarmen. We geloven niet in mediocre werk en eenmalige projecten. We geloven in lange termijn partnerships, het behalen van resultaten en in elkaar investeren. Groeien doen we dus samen, every step of the way.nnWe zijn niet eigenwijs, maar hebben een eigen werkwijze. Gevormd door ervaring. Een proces waarin we optimaal gebruik maken van data, design & technologie. Strategisch verantwoord, want alleen dan bouwen we samen aan succesvolle lange termijn oplossingen. nnAlles met maar één doel voor jouw merk: Create Digital Impact.

Voor ons sales & marketing team zoeken we een accountmanager die passie heeft voor digitale oplossingen, een bewezen talent heeft voor commercie en hét advies kan geven waarmee onze (potentiële) klanten succesvoller worden.

Medior accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de best mogelijke relaties met onze klanten en het, vanuit inhoudelijk advies, commercieel uitbouwen van de accounts. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te ondersteunen bij het ontwikkelen van go-to-market strategieën voor nieuwe proposities en mede-verantwoordelijk te zijn voor pitches. De digitale wereld is je passie, consultative selling is je talent. Met die gouden combinatie overtuig je klanten van de toegevoegde waarde van design, data, marketing & techniek. Dit doe je door de juiste vragen te stellen en een relatie op te bouwen met potentiële klanten en partners. Je vertaalt de behoefte van de klant naar de diensten en het team van Redkiwi.

Redkiwi & Accountmanagement

Door de groei die Redkiwi doormaakt is ons salesteam toe aan uitbreiding en zoeken wij een nieuwe accountmanager. Voor deze vacature hoef je niet een ‘oude rot in het vak’ te zijn. Wij zijn op zoek naar natuurtalent met een drive en interesse in sales/accountmanagement. Voel jij je als een vis in het water in de digitale wereld? Wij stomen jou graag klaar voor het werkveld!

Wat wij jou naast een topsalaris, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden bieden? Vriendelijke, vakbekwame collega’s, een prettige werkplek in een rijksmonumentaal pand. Je hebt teamoverleg en persoonlijke ontwikkelingstijd. Natuurlijk drinken wij op vrijdag, na het nieuwsuurtje waarbij teams over hun laatste ontwikkelingen vertellen, graag gezellig een biertje met je.

Wat doet een Account-kiwi?

Klantcontact, service en vooraf kunnen inzien wat de klant nodig heeft, zijn de belangrijkste kwaliteiten van een accountmanager. Een ondernemende houding is hierbij essentieel en je weet hoe je een goede sparringpartner moet zijn voor verschillende stakeholders bij klanten. Van executie tot C-level.

Bij Redkiwi doen we graag dingen samen, jij wilt je namelijk graag met de juiste professionals buigen over de vraagstukken van de klant.  Je helpt klanten bij bijvoorbeeld de doorontwikkeling van de website op gebied van strategie, design, techniek en digital marketing. Je behoudt hierbij je oog op sales. Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het beheren van je eigen accounts.

Wij vermoeien onze klanten niet met poeha of gladde praat, maar geven duidelijkheid door Rotterdamse nuchterheid. Vrolijk en vakbekwaam helpen wij onze klanten met innovatieve en duurzame digitale oplossingen.

Om dat te doen?

Om mee te reizen met onze ‘op-volle-toeren-saleskar’, om nóg beter te worden in je vak én om met veel plezier naar je werk te gaan; heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met sales/accountmanagement
 • Werkervaring in de online branche
 • Kennis van de verschillende rollen binnen van de bureauzijde (design, development)
 • Hebt ervaring met pitches;
 • Stelt altijd exact de juiste vragen;
 • Hebt een relevant netwerk en bewezen targets behaald;
 • Bent schriftelijk en mondeling ijzersterk;
 • Bent ambitieus, resultaatgericht en je kunt goed plannen en organiseren;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Een gezellig karakter en je zoekt graag, uit interesse, contact op met klanten

Hierdoor pas jij perfect bij ons?

Je bent namelijk, naast de eerder genoemde vereisten ook:

 • Jong en je wilt wat
 • Ondernemend en net als je collega’s ben je;
 • Vrolijk en vakbekwaam
 • Je adviseert de klant over de mogelijke stappen voordat daarnaar is gevraagd.
 • Daarnaast heb je een commerciële mind en een goede dosis common sense
 • En je hebt uiteraard een zest for work and life! 

Top! Dat is namelijk precies wat wij zoeken!!

Details

Plaatsingsdatum
27 okt 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160-180 uur