Account manager
40 uur

Wij zoeken een

Account Manager

Full-Time | Amsterdam

We accepteren sollicitaties tot 20 oktober 2021

Je ontvangt een reactie van ons in de week van 25 – 29 oktober 2021. 

Over jou

Jij bouwt graag betekenisvolle relaties op; als je iemand leert kennen ben je oprecht geïnteresseerd in de ander, wat ze doen en wat ze het meeste uitdaagt. Met jouw entrepreneurial mindset help je klanten een oplossing te vinden voor hun uitdagingen. In elk project zorg jij ervoor dat de klant helemaal tevreden is met de kwaliteit van het werk dat we leveren.

Jij ziet zowel het grote geheel als de details van een project. Je weet wat er speelt binnen de project teams en de organisatie van de klant door regelmatig in te checken. Daarnaast denk je mee op strategisch niveau en over de aanpak van nieuwe projecten.

Omdat elk project anders is, heb je intussen oog voor verbeteringen en ga je een goede discussie niet uit de weg. Je zoekt uitdaging in je werk en haalt energie uit het bij elkaar brengen van onze diensten met onze klanten. Samen zorgen we dat projecten gerealiseerd worden. Door samen te werken met onze klanten heb jij de ideale positie om langdurige relaties op te bouwen.

Over de rol

Als Account Manager bij Hike One ben je het eerste contactpunt voor onze klanten en Hikers op projecten. Omdat je veel energie steekt in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties, zien klanten een gewaardeerde partner in jou wanneer jullie de behoeften en wensen van hun producten en services bespreken. Doordat je regelmatig incheckt weet je precies welke service van Hike One het beste aansluit bij wat ze op dat moment nodig hebben. Samen met andere Hikers zorg je ervoor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld.

Als je eenmaal de behoeften van de klant hebt gekoppeld aan een van onze services, maak je samen met een van onze sales engineers een projectvoorstel. Samen pitch je het voorstel aan de klant en beantwoord je vragen. Je bespreekt de voorwaarden voor de samenwerking en zodra er een go is, brief je het team zodat ze aan de slag kunnen met het project. Tijdens het project check je ook regelmatig in bij de klant en het team om te verzekeren dat alles loopt zoals het hoort. Je evalueert de klanttevredenheid over het project, de samenwerking en de kwaliteit van werk dat we leveren.

Verwachtingen

 • Je haalt energie uit het opbouwen en onderhouden van klantrelaties.
 • Je hebt oog voor het spotten van business opportunities en kunt deze gemakkelijk omzetten in duidelijke overeenkomsten.
 • Je bent ervaren in het maken van presentatie-decks en projectvoorstellen vanuit een commercieel oogpunt.
 • Je bent een goede onderhandelaar wanneer het gaat over de voorwaarden van contracten met de klant.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe sales strategieën om het proces te verbeteren.
 • Je bent bekend met agile methoden and digitale product ontwikkeling.
 • Je woont in de regio van Amsterdam en kunt op locatie van onze klanten werken.
 • Je bent sterk in communicatie, zowel in Nederlands als Engels.

Het sollicitatieproces

 1. Intake – We bellen je voor een kort 15 min gesprek waarin we je meer informatie geven over de vacature en waarin we een beter beeld kunnen vormen over de sollicitant 😎.
 2. 1ste Interview – We focussen op je manier van werken en je mindset als account manager.
 3. 2e Interview – We gaan nog verder in op je manier van werken en bespreken de rol die we willen vervullen binnen Hike One.
 4. Aanbod – We willen je er graag bij hebben en we doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.
 5. Aanbod geaccepteerd/ Party Time – Wij willen jou en jij wilt ons, genoeg reden voor een feestje!

Over Hike One

Wij zijn Hike One, één van de beste teams van digital product designers in Nederland. Misschien hebben we al eens kennis gemaakt, zonder dat je het wist. We hebben gewerkt aan Rituals, Squla, Marktplaats, Signify en meer. Ons team bestaat uit meer dan 50+ designers, verspreid over onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. We ontwerpen digitale services die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook ontzettend goed werken.

Ontmoet je Team

We noemen onszelf designers, maar we zien onszelf als zoveel meer. We hebben verschillende achtergronden, we zijn engineers, onderzoekers, entrepreneurs, docenten, researchers, illustrators, muzikanten, thrill-seekers en boven alles vrienden. We geloven hierin:

 

 1. 🧠 Wees een creatieve problem solver: Een Hiker accepteert de dingen niet zoals ze zijn, we zoeken telkens weer naar nieuwe manieren van werken en creativiteit.
 2. ⛰️ Sta open voor uitdagingen en zoek ze op: Een Hiker vindt het geen probleem als we iets nog niet eerder gedaan hebben. We gaan gewoon.
 3. 🏎️ Wees een Ferarri (Tesla): Een Hiker denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van problemen en obstakels.
 4. 🤓 Wees een nerd: Heel eerlijk, Hike One is een verzameling van enthousiaste nerds.
 5. We zijn een team: Het is zoveel leuker om dingen samen te doen, elkaar te helpen groeien en successen gezamenlijk te vieren!

Nog steeds geïnteresseerd?

Oke, laten we het ook even hebben over wat je krijgt in ruil voor je harde werk. Natuurlijk krijg je elke maand een goed salaris en jaarlijks 25 vakantiedagen. Je krijgt de laatste MacBook, inclusief alle tools die je nodig hebt.

En dit krijg je er ook nog bij:

 • Maandelijkse (remote) team bijeenkomsten en in non-corona tijden ook een jaarlijks weekendje weg.
 • De leukste collega’s om een film- of spelletjesavond mee te organiseren.
 • Team get-togethers om je project te bespreken met collega’s.
 • Hopelijk snel weer: een gezonde lunch, tafeltennis, foosball, wekelijkse massages en meer.
 • Compensatie voor je reis- en telefoonkosten.
 • Een jaarlijks studiebudget en 10 dagen om dit te gebruiken. We organiseren zelf trainingen, masterclasses en raden je ook aan inspiratie en kennis buiten Hike One te zoeken. Zo verbetert je skillset.
 • We zijn zelf-organiserend op basis van Holacracy. We houden van een pro-actieve houding.
 • Een inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

We hebben je overtuigd

Solliciteer! Als je nog meer wilt weten over Hike One en het team, onze klanten en cases, neem dan een kijkje op onze website hike.one

https://hikeone.homerun.co/account-manager/en

Details

Plaatsingsdatum
29 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur