Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Account Manager Digital

Amsterdam
32 - 40 uur

Maak digitale producten die zo goed zijn dat je ze zelf wil gebruiken.

Je rol: Account Manager Digital

Als Account Manager Digital ben je verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van relaties met onze klanten. Je boekt resultaten voor Uselab én onze klanten. Dit doe je door vragen en problemen van onze klanten, samen met jouw team, om te zetten in oplossingen die scoren. Onze oplossingen zijn maatwerk, dus alles is mogelijk.

Je bent daarnaast als geboren netwerker continu proactief bezig met het spotten van nieuwe kansen bij klanten. Kansen waarmee jij Uselab én onze klanten verder brengt. Je inlevingsvermogen en een gezonde dosis lef dragen eraan bij dat je bij de juiste mensen aan tafel komt en je netwerk steeds verder uitbreidt.

Door jouw kennis en visie op het gebied van digitale platformen, websites, apps en online applicaties ben je een prima gesprekspartner op business niveau. Als het té inhoudelijk wordt, schakel je een expert uit je team in. Jij brengt alles bij elkaar. En ondanks dat de inhoud leuk is, vind je een nieuw project scoren misschien nog wel het leukste; zonder jou geen business.

Je houdt overzicht en toezicht over de lopende projecten en voert gesprekken op accountniveau met de klant. Het uitvoeren van de projecten is niet jouw taak, daarvoor hebben we projectmanagers.

Je plek: tussen klant en team

Als accountmanager ben je heel veel in gesprek met klanten waardoor je precies weet wat er speelt en waar een klant behoefte aan heeft. Die inzichten zet jij om in concrete commerciële voorstellen. Je praat daarvoor binnen Uselab met strategen, projectmanagers en technische en creatieve collega’s. Zo breng je vraag en oplossing bij elkaar.

Je kwaliteiten: een scherpe, sociale selling consultant

 • Je denkt en werkt op hbo/wo-niveau.
 • Je hebt een passie voor digitale platformen als websites, apps en online applicaties.
 • Je bent een geboren verkoper.
 • Je bent ondernemend en je krijgt het voor elkaar, hoe dan ook.
 • Je bent overtuigend, presenteert en onderhandelt makkelijk.
 • Je stelt altijd de juiste vragen.
 • Je houdt wel van een wedstrijdje – en wil als het even kan winnen.
 • Je bent geen solist, maar een teamspeler die begrijpt dat je samen altijd beter bent.
 • Je bent goed in Nederlands en Engels – zonder buzzwords.

Wij bieden: plezier en ontwikkeling

 • Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen zoals jij dat wilt.
 • De kans om te blijven leren en opleidingen te doen die jou én ons verder helpen.
 • Een marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
 • Je bepaalt zelf waar je werkt, bij ons op kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam of thuis.
 • Je krijgt alles wat je nodigt hebt om je werk goed te doen, waaronder een laptop en telefoon.

Je nieuwe club: Uselab

Bij Uselab ontwikkelen we grensverleggende digitale producten en diensten voor onze klanten. Wij noemen onszelf een Digital Product Agency omdat we meer doen dan ontwerpen en programmeren. Met onze aanpak geven we klanten grip op alles wat nodig is om met hun app, site of digitaal platform resultaten te boeken.

Bij Uselab werk je met mensen met een enorme drive. Samen doen we projecten waarvoor we graag ons bed uitkomen voor hele diverse klanten met veel potentie.

Verwacht geen monocultuur met designsneakers en indoor mutsen: mensen die bij Uselab werken zijn zichzelf, maar dan écht. We hebben een hekel een geblaat en gebakken lucht. We maken dingen die écht goed zijn. Samenwerken doen we op basis van respect en vertrouwen. Dat scheelt een hoop gepraat en procedures.

Details

Plaatsingsdatum
13 okt 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur