Martijn Vervoordeldonk neemt rol penningmeester over van Alex Otten

26 apr 2021

Brancheorganisatie Dutch Digital Agencies (DDA) maakte vorige week tijdens de ledenvergadering bekend dat de portefeuille ‘Finance’ wisselt van eigenaar. Na 5 jaar draagt Alex Otten zijn rol als penningmeester over aan Martijn Vervoordeldonk. 

Alex Otten (nu mede-eigenaar Cubics IT) trad in 2015 toe tot het bestuur van DDA. Hij was oprichter en mede-eigenaar van het bureau Estate Digital dat hij in 2019 succesvol verkocht aan We are you. 

“Alex heeft de afgelopen jaren de portefeuille Finance verder geprofessionaliseerd”, zegt Ivo Roefs (voorzitter DDA). “Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn bijdrage binnen DDA, onder andere aan het kengetallenonderzoek. Met de schat aan kennis en ervaring die Alex meebracht, is de benchmark uitgegroeid tot een instrument dat onze leden gebruiken om hun groeiambities te realiseren. Daarnaast zorgden zijn humor en optimisme ervoor dat de vijf jaar echt zijn omgevlogen.”

Martijn Vervoordeldonk neemt de rol van penningmeester in het DDA-bestuur van Alex Otten over. Martijn (nu managing director Intracto Campus ‘s-Hertogenbosch) heeft als ondernemer veel ervaring, hij verkocht zijn bureau Have a Nice Day in 2017 aan Intracto. Martijn zal zich, naast de portefeuille finance, ook inzetten voor de portefeuille Talent en zo bijdragen aan het aantrekken van een nieuwe generatie ‘Verslimmers’ naar de branche en aan de verdere professionalisering van senior talent.

Martijn: “We zien dat onze branche ondanks de omstandigheden blijft groeien. Ik help de leden graag deze veranderingen te omarmen en zo hun positie te versterken”.

Het DDA bestuur bestaat vanaf nu uit Ivo Roefs (voorzitter en portefeuille Belangenbehartiging, Schuberg Philis), Jasper Verbunt (portefeuille Thought Leadership, Redkiwi), Zakaria Amlal (portefeuille Kennis & Inspiratie, Gracious), Dana Scheper (portefeuille Talent, Strangelove Group) en Martijn Vervoordeldonk (portefeuilles Finance en Talent, Intracto). Bureaumanagers Stephanie Muller en Marna van Hal zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.