Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Zicht online

Rotterdam
10-24
10-24
Rotterdam

meer digitale impact voor relevante organisaties

Zicht online is een full service agency uit Rotterdam. Een betrokken online partner voor online strategie, UX-design, visual design, webtechnologie en conversie optimalisatie.

 

 

Voor je online business
We ontwerpen en ontwikkelen websites, platforms en portalen. Met alle aandacht voor je merk en met integratie van CRM en marketing automation software. Zo helpen we onze klanten een solide basis neer te zetten voor hun online business.

20 jaar ervaring
In ons 20 jarig bestaan hebben we waardevolle expertise opgebouwd in uiteenlopende sectoren. We werken voornamelijk voor organisaties met maatschappelijke impact die zich in een digitale transitie bevinden.

Online partner
Het is onze drive om als online partner onze opdrachtgevers te inspireren en maximaal te ondersteunen in het behalen van hun online doelstellingen. Want een website laten maken doe je niet iedere week. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Met ons nauw op elkaar aansluitend aanbod van diensten ontzorgen we onze opdrachtgevers gedurende het hele ontwikkelproces, maar ook in alle jaren daarna.

Contactinformatie

Zicht online

Coolsingel 65

3012 AC Rotterdam

0102210200

info@zicht.nl

K.v.K. 27193376

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.