Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

theFactor.e

GRONINGEN
50-99
50-99
GRONINGEN

Human First Digital Agency

We ontwikkelen al meer dan 25 jaar digitale toepassingen die een verschil maken. Voor mensen. Voor eindgebruikers én de mensen in je organisatie. Technologie biedt daarbij ongekende mogelijkheden. Maar mensen maken én bepalen uiteindelijk het succes.

We starten onze trajecten altijd met het doorgronden van je doelgroep. We verdiepen ons in mensen. In je bezoekers. Of dit nu patiënten, studenten of klanten zijn. We willen ontdekken hoe zij denken, wat ze voelen, waar ze problemen ervaren en waar kansen liggen voor unieke en impactvolle digitale services.

Wij zijn pas tevreden als we de complexiteit van een opdracht kunnen vertalen tot een concreet, logisch en uitvoerbaar plan. Hierbij zoeken we de verbinding tussen mensen, techniek en data. Op die manier kunnen we garanderen dat we de beste oplossing inzetten, toetsen en laten groeien, zodat er meerwaarde ontstaat. 

Zo maken wij het verschil. 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan gerust eens op 050 57 57 888 of mail ons op info@tfe.nl. Al het goeds begint tenslotte met die eerste kennismaking.

Contactinformatie

theFactor.e

Friesestraatweg, 215a

9743 AD Groningen

+31505757888

info@tfe.nl

K.v.K. 02056186

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.