Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Schuberg Philis

Schiphol-Rijk
250+
250+
Schiphol-Rijk

It’s the people, actually.

Wij bieden 100% IT-diensten voor ‘mission critical’ trajecten in omgevingen die essentieel zijn voor de business van onze klanten. Wij geloven dat de exponentiële technologische vooruitgang leidt tot nieuwe concurrentiewetten voor onze klanten. Versnelling is essentieel in het tijdig ontdekken en toepassen van nieuwe, strategische mogelijkheden. Om in de complexiteit die zo ontstaat toch controle te houden, moeten de hoogste eisen gesteld worden aan ons vakmanschap en aan de hechtheid van de samenwerking met onze klanten.

Onze zelfsturende teams met ‘experts in the lead’ werken volgens het ‘deliver your own promise’-principe: de verantwoordelijkheid voor de uitvoering ligt bij dezelfde mensen als het advies. En we vertrekken altijd vanuit de vraag achter de IT-vraag: wat is het strategische doel dat bereikt moet worden?

Wij noemen dit principe “honderd-procent-denken”, maar dit gaat veel verder dan een getal. Honderd procent gaat over de manier waarop wij gecommiteerd zijn aan het succes van onze klanten, zowel als individuen en als team. Uit het onafhankelijk onderzoek van Giarte krijgt Schuberg Philis de hoogste klanttevredenheidscore van gemiddeld 8.8 (bron: Giarte 2019).

En dat zou gemakkelijk kunnen zijn waar ons verhaal eindigt: klanttevredenheid. Maar zo snel zijn wij niet tevreden; we blijven doorgaan. Want ‘worden wie je bent’ betekent ook: nieuwsgierig blijven naar de volgende stap. Wij geloven, in elke vezel van ons wezen, dat er altijd een manier is om een beetje dichter bij die 100% te komen.

Dit doen wij voor klanten in de financiële dienstverlening, industriële productie, transport & logistiek, overheid, nutsbedrijven en online retail. Klanten zijn onder meer: Jumbo, Enexis, Schiphol, Loodswezen, Argenta, LeasePlan Bank, PostNL, BNP Paribas en Achmea Investment Management.

Contactinformatie

Schuberg Philis

Boeingavenue 271

1119 PD Schiphol-Rijk

0207506500

info@schubergphilis.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.