Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Ordina

Utrecht
250+
250+
Utrecht

Ahead of Change

Ordina is met bijna 4.000 medewerkers de grootste lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij onze klanten in de sectoren financiële dienstverlening, overheid en industrie. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen.

Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn. Dat doen we met de inzet van research, design (denken en doen), innovatie, advies en strategie, bouw en implementatie.

We helpen om duurzaam veranderingen voor te blijven. Met digitale end-to-end oplossingen. Door onderscheidend te zijn en toegevoegde waarde te bieden in de (waarde)keten. Door in te spelen op nieuwe digitale ecosystemen. En vooral door co-creatie en nauwe samenwerking met onze klanten in onze multidisciplinaire high-performance-teams.

Dat doen we door technologie, business-uitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat klanten en eindgebruikers ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijf je als organisatie vooroplopen.

Wij zien digitalisering als een enabler en game changer die een langdurende voorsprong geeft. We bieden dan ook vernieuwende oplossingen die mensen, maatschappij en bedrijven verder helpen. Dat doen we door samen met onze klanten duurzaam te innoveren. Waarbij – in alles – altijd de mens centraal staat, om zo écht impact te maken.

Contactinformatie

Ordina

Ringwade 1

3439 LM Nieuwegein

030 663 7000

pieter.aarts@ordina.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.