Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Merkle

Amsterdam, Rotterdam
250+
250+
Amsterdam, Rotterdam

Dream. Do. Deliver.

Onze slimme en gedreven experts – van marketing adviseur, advertising specialist, art director, data analist tot campagne manager – helpen de mooiste merken en bedrijven vooruit. Dat doen we door marketing echt mensgericht te maken. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Samen met onze collega’s, onze klanten en onze partners bouwen we aan duurzame relaties, als één team en 100% transparant. We opereren daarbij niet in een strak keurslijf en denken niet in hokjes. Bij Merkle kun je jezelf zijn en het verschil maken door je talenten optimaal in te zetten. Onze filosofie? Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt!

Werken bij Merkle, betekent samenwerken in open en informele sfeer met ambitieuze, betrokken collega’s, die experts zijn in hun vak. Waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We zijn ondernemend en doen het op onze eigen manier. Onze missie is om authentieke, blije, toegewijde en succesvolle mensen samen te brengen en talenten verder te ontwikkelen. Samen gaan we voor de hoofdprijs.

Ons wereldwijde Customer Experience Management (CXM) bureau heeft ruim 12.000 medewerkers en 50 vestigingen en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. We zijn strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

We zijn erkend en trendsettend. Al jaren behalen we hoge scores in de Emerce 100 en behoren daarmee tot de beste bedrijven in de e-business. Op het gebied van talentontwikkeling zijn we frontrunner en bekroond met de TMA Talent Award en het Keurmerk Talentontwikkeling. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we trots op.

Samen met onze mensen, onze klanten en onze partners bouwen we aan duurzame relaties. Altijd als één team en 100% transparant.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.