Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

M2mobi

Amsterdam
25-49
25-49
Amsterdam

' We make phones smart '

De wereld van mobiel verandert en ontwikkelt met een snelheid waar wij alleen maar enthousiast van worden. Wat we vandaag gewend zijn aan technologie, devices en verwachtingen is over een jaar compleet veranderd. M2mobi heeft als mobile app agency alles in huis om daar feilloos op in te spelen.

Opgericht tijdens de oorsprong van het smartphone tijdperk in 2006, stonden we aan de basis van de ontwikkeling en sindsdien lopen we voorop. We zijn mobile natives. In plaats van het aan te leren, is mobiel onze moedertaal. We zijn ermee opgegroeid, we leven en ademen mobiel.

We werken graag met merken die digitaal willen excelleren en samen met ons toonaangevende apps willen maken. Door vandaag nog aan tafel te zitten, kunnen we vanuit de kern van het merk op zoek gaan naar de beste manieren om de eindgebruikers van de app te helpen, verassen en inspireren.

Met onze ervaring als app ontwikkelaar vertrouwen we op ons instinct. We beslissen en werken snel, in het tempo van de ontwikkeling. Korte lijnen. Efficiënt. Flexibel. Per project werken we met een team waarin alle disciplines samenkomen. Specialisten op het gebied van Concepting, graphic design, UX Design, iOS, Android, Backend Architecture, Web front-end, en Quality Assurance.

We zijn maar wat trots op de apps die we samen met onze klanten hebben kunnen maken. Onze mobile apps voor klanten als AH to go, Fit For Free, Heineken & VGZ worden door vele duizenden mensen gebruikt en gewaardeerd.

Wat zal de toekomst nog meer brengen? Wie zal het zeggen. Wat we wel weten is dat wij erbij zijn om te zorgen dat je als merk voorop blijft lopen.

Contactinformatie

M2mobi

Moermanskkade 313

1013 BC Amsterdam

info@m2mobi.com

M2mobi

Moermanskkade 313

1013 BC Amsterdam

info@m2mobi.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.