Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Lightbase

Utrecht
10-24
10-24
Utrecht

Maatwerk applicaties voor unieke processen

Wij ontwikkelen op maat gemaakte digitale oplossingen voor unieke bedrijfsuitdagingen. Als standaardsoftware niet voldoet, transformeren we complexe processen naar eenvoudige gebruikerservaringen.

Klanten kiezen voor ons vanwege onze technische expertise, toewijding en het vermogen om ingewikkelde processen toegankelijk te maken. We begeleiden van concept tot oplevering met een focus op kwaliteit en een bewezen werkwijze.

Wat we maken

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties met verschillende functionaliteiten, ontwerpen en doelgroepen. Bijvoorbeeld portals waarmee we de online dienstverlening van een bedrijf verbeteren of platformen om bedrijfsprocessen te faciliteren. Deze groepen hebben binnen dezelfde applicatie hun eigen omgeving.

Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd digitaal bureau uit Utrecht. Sinds onze oprichting in 2017 werken onze designers, developers en andere specialisten elke dag met plezier aan nuttige producten voor onze opdrachtgevers en hun klanten. We genieten ervan om elke dag ons beste werk te leveren en beter te worden in ons vak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door:

  • vakmanschap;
  • teamwork;
  • pragmatisme;
  • commitment.

Wij zijn trots op ons vaste team van vakmensen dat iedere dag hun kennis en ervaring inzet. Van concept tot ontwerp, ontwikkeling en beheer, er komt een hoop bij kijken. Wij gaan voor applicaties van topkwaliteit. Dat doen we samen, met elkaar en met onze opdrachtgevers. We geloven in langdurige relaties. Daarom maken we zelden tot nooit gebruik van freelancers en wonen we allemaal op reisafstand van Utrecht.

Contactinformatie

Lightbase

Stationsplein 32

3511ED Utrecht

0302270674

hallo@lightbase.nl

K.v.K. 69228663

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.