ISAAC

Eindhoven
100-250
100-250
Eindhoven

Turning .complexity into profitability.

Als digitale transformatie een complexe uitdaging is, dan zien wij volop kansen. Als Digital Agency helpen we bedrijven kansen te herkennen, te benutten en digitale kanalen succesvol te transformeren. Dat kan, omdat ISAAC en de mensen die bij ons werken over drie belangrijke eigenschappen beschikken: strategische diepgang, daadkracht en leveren op maat.

โ€ข De ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด zie je terug in de manier waarop we met digitale vraagstukken omgaan. We vragen door om รฉcht inzicht te krijgen in de werkelijke vraagstukken en bijbehorende doelstellingen. De mensen bij ISAAC beschikken namelijk niet alleen over veel technische kennis, maar ook over domeinkennis op het gebied van digital commerce, transactionele systemen en financial services.

โ€ข ๐——๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ vertaalt zich in onze โ€˜getting things doneโ€™-mentaliteit. We zijn gefocust op leveren en wat we opleveren, werkt. Meteen.

โ€ข Onze 130 professionals in Eindhoven, ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป uitsluitend ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜. Wie bij ISAAC vraagt om de kennis van รฉรฉn expert, krijgt er de kennis, ervaring en creativiteit van 129 collegaโ€™s bij. We knippen namelijk onze kennis niet op door te detacheren, maar verrijken onze kennis en ervaring door dat te bundelen op รฉรฉn kantoor.

Onze visie, manier van denken, organiseren en werken, vertaalt zich al jaren in klinkende resultaten in het hart van de digitale kanalen van onze klanten. De sterke combinatie van technische expertise en ervaring en de eigenschappen van onze mensen, zorgt ervoor dat we als Digital Agency een strategisch digitaal partner zijn voor onze klanten. Op die manier kunnen we software development versnellen, risicoโ€™s eruit halen en weten we ook de meest complexe, digitale vraagstukken succesvol te transformeren. We love .complexity!

Benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje op www.isaac.nl/cases Direct met de specialisten van ISAAC in contact komen? We staan je graag te woord! welkom@isaac.nl | 040 29 08 979

Contactinformatie

ISAAC

Marconilaan 16

5621AA Eindhoven

0402908979

welkom@isaac.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.