Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Humanoids

Rotterdam, Amsterdam
25-49
25-49
Rotterdam, Amsterdam

De nieuwe generatie UX designers & developers.

Wij zijn Humanoids.
De nieuwe generatie UX designers & developers.
Opgericht door specialisten, gerund door specialisten.

Over Humanoids
Humanoids is een team van rond de 20 UX designers, front-end en back-end developers. Vanuit Rotterdam, Amsterdam en bij onze opdrachtgevers werken we aan apps, webapps, tools en platforms.

Dat doen we voor klanten als Port of Rotterdam, Lely Industries, Heineken Brouwerijen, ING Bank, Moneyou en het Ministerie van Binnenlands Zaken.

Waar we goed in zijn
We verbinden een diepgaande UX design expertise met cutting-edge development. En blinken uit in het maken van complexe en specialistische digitale producten. Daarbij besteden we een volle dag in de week aan onze specialistische trainingstrajecten voor academici.

humanoids impressie

Van een sterke basis naar live
Ons einddoel bij ieder project is een digitaal product maken dat gebruikers écht willen. Daarvoor zetten we onze toolbox met design methodologie volledig in. We werken sterk onderzoeksgericht en verbinden stakeholders met gebruikersbehoeften op enterprise niveau. Zo realiseren we gedragen, succesvolle projecten. Onze kracht is het volledig in sync laten lopen van UX design en development door een agile, systeem-gedreven workflow en op frameworks gebaseerde technologie.

humanoids impressie

Trainingsprogramma’s voor academici
We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons bedrijf altijd begint bij de mensen. Daarom leiden we nieuwe Humanoids in-house op met gespecialiseerde trainingsprogramma’s op UX design, Front-end en Back-end development, speciaal voor academici.

Deze aanpak is de kern en de visie van Humanoids; het bouwen aan een team van top kwaliteit om het kenniswerk te doen van de toekomst.

Voor meer informatie
Kijk op onze website: https://humanoids.nl

Contactinformatie

Humanoids

Stationsplein 45, Unit C8.073

3013AK Rotterdam

info@humanoids.nl

K.v.K. 69529760

Humanoids

Herengracht 577

1017CD Amsterdam

0202101709

info@humanoids.nl

K.v.K. 69529760

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.